חג שמח לכם היום בערב נלך לסדר פסח של חב"ד, בטח יהיה שמח שם.
ר רון באסיה New member 29/3/10 #1 חג ../images/Emo155.gif שמח לכם היום בערב נלך לסדר פסח של חב"ד, בטח יהיה שמח שם.
א אליס241 New member 29/3/10 #3 חג שמח וכשר לכולם, רון מזל טוב לתפקיד! ותהנה עם כול המשפחה שלך בבית חבד
H hbr581 New member 30/3/10 #5 חג שמח!| רון שלום לך וחג שמח!!! אני רוצה לומר לך שאני אוהבת מאוד מאוד לקרוא את מה שאתה כותב בפורום, בבלוג...! אל תיעלם... אתה החולויה המקשרת בפורום הזה... למרות המרחק יש הרגשה כאילו אתה יושב איתנו בסלון ומנהל שיחה אישית עם כל אחד... תודה רבה לך ...!
חג שמח!| רון שלום לך וחג שמח!!! אני רוצה לומר לך שאני אוהבת מאוד מאוד לקרוא את מה שאתה כותב בפורום, בבלוג...! אל תיעלם... אתה החולויה המקשרת בפורום הזה... למרות המרחק יש הרגשה כאילו אתה יושב איתנו בסלון ומנהל שיחה אישית עם כל אחד... תודה רבה לך ...!
ס סאפוש18 New member 31/3/10 #7 ../images/Emo140.gifחג אביב שמח וכשר לכולםםם.. ואני ממש מסכימה איתך אז תודה לך רון חג שמח לך ולכל משפחתךך ומזל טוב על התפקיד החדדש
../images/Emo140.gifחג אביב שמח וכשר לכולםםם.. ואני ממש מסכימה איתך אז תודה לך רון חג שמח לך ולכל משפחתךך ומזל טוב על התפקיד החדדש