חג שממחחחח! :cool:

mishmish17

New member
חג שממחחחח! :cool:

חג שמח אנשים! אני מאחלת לכם באהבה שתהיו בריאים, שיהיה לכם הכי כיף שבעולם ושתדעו להנות מהחיים! happily ever after טל.

kirk hammet

New member
תודה רבה רבה !

באמת תודה רבה ! הגיע הזמן באמת שמישהו פה יהיה נחמד ויאחל חג שמח לכל האנשים פה ! כל הכבוד לך שתפסת יוזמה !!!! חג שמח כשר וקל לכל בית ישראל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא ממש מרגיש קשור אליכם , אז אני לא יגיד במיוחד לכם , אבל בגלל שאין לי שום דבר נגדכם , אז אני מאחל לכם שיהיה לכם חג טיפונת יותר שמח מלכל השאר ! חג שמח ! ותודה גברת מישמיש (צריך לומר מישמש !) שאני מגלה שקוראים לה טל ..

בלה בלה

New member
חג פסח שמח! :)

וברגעים הקשים באמת, תזכרו שהכל נגמר בסוף (כן, אפילו סדר פסח.. ולצערנו גם חופש פסח) בלה בלה :)

rastotman

New member
מזל טוב ללילך

שלא נימצאת כאן, אבל יש לה מחר יום הולדת, ופסח כשר ונוח, וסדר נעים ורך לכולם. שתימצאו תמונות של הנסיך הקטן שחיפשתם ושתוכלו לאכול עוגיות ממכרות של חגיגה בכמות בילתי מוגבלת.

erlich

New member
חג שמח!!!!

לכולם. סדר מהיר. אחרי זה יש סרט אקשן (אין לי מושג איזה סרט) ותמיד כולם יוצאים איך שהסרט נגמר, אז אנחנו יוצאים תמיד שתי דקות לפני הכתוביות. - סטארט אפ. מת על הקטע שמרביצים עם הבצל, ארז. נ.ב. ואם אתם לא יודעים מה זה הקטע הזה שמרביצים עם הבצל אז כנראה אתם בעדה הלא נכונה :))))) אצלנו יש את זה וזו אחלה הזדמנות להוציא אגרסיות :)))) אבא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))) וטל, אהבתי את ההודעה :) בגלל זה אני מעלה אותה עכשיו למעלה!!!!! :))) חיחיחי יש יתרונות לקטע החדש לש תפוז.

למעלה