חג שמייייח! כנסו

ליבית1

New member
סוף שבוע נעים, וחג שמח ../images/Emo140.gif

נכון שאני לא "שותפה מן המניין" בפורום ובטח לא בגיל שלכם (עובדה מצערת, אבל עובדה
), אבל יש לי כמה מילים (לא מפתיעות) להגיד על יוס..... ואני יודעת שהוא קורא את הדברים... אתה נ-ש-מ-ה!!! לא משנה שלא שרת את "ציפור" .... וזה בכלל לא משנה מה היית שר האמת, אתה איש יקר... כולך לב אחד גדול ונשמה ענקית ולא לשכוח כישרון יוצא דופן. זהו, הייתי חייבת להגיד את זה. שבת שלום.

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחג מצוויןןן לכם!!!

תשבו בסוכותת ותהכי חשוב..תהנו במפגש =] סורי שאני לא יכולה לבוא.. :\

חג שמח לכולם!!!

בניתי סוכה, טוב לא אני, אבא שלי ואחים שלי... חחח... אצלנו השנה סוכות עמוס באו דודים מחו"ל... יהיה נחמד... מה איתכם
איפה עושים

חג שמייייח! כנסו

רציתי לאחל לכם חג סוכות שמח, תהנו בסוכה, ותבלו, ותעשו חיים!!!! חג שמח לכולכם, וליוסי המלך ולטלי, ולשאר הקבועים ניקי שירלי, רן ואתי, וכל המשפחות שלכם נשיקות, אוהב את כולכם! אריאל.

orianush

New member
חג שמחחחחח

אגב, אני אצל סבא וסבתא שלי אז סוף סוף יש לי מחשב ואני מצטערת שיש כמה הודעות שנשלחו לי כמה פעמים.. זה בגלל שזה היה מהפלאפון

חג שמחחחח

לכל הפורום המדהים הזה... וליוסי!! אל תאכלו יותר מידי :p תעשו חיים... ותנצלו ת'חופש הזה

רגע רגע רגע

למה לא לאכול הרבה
זה הזמן
אחרי אין זמן לאכול את האוכל של סבתא
חג שמח

1מאיוש

New member
תמיד יש זמן לאוכל של סבתא ../images/Emo3.gif

רק שהפעם סבתא בחו"ל אז אין בחג אוכל שלה.. אבל אני באה לבית שלה ושם שמור האוכל שלהה... חחחח... שבת שלום..

lir2004

New member
שיהיה אחלה חג שבעולם, לכולם!

תשמחו, אנשים, בלי חיוך... העולם יהיה בדיכאון, ואז אלוהים יגיד: "היי, העולם בדיכאון... בואו נשמיד אותו וזהו!", וחבל... רק היום בבוקר נולדו איזה 20 תינוקות... אז חבל... תשמחו, תהנו מכל שניה, ותזכרו ש"זכיתם לאהוב"! חולה על כולכם, חבר'ה! לירן!

ניר86

New member
חג שמח פורום יקר !!!

שיהיה לנו את החג הכי שמח ותאכלו הרבה ועדיף בסוכה חחחח סתם האמת כבר אני עייף מכל החגים האלה כבד עליי!! חחחחח אז שיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע וחג שמח וכמובן יום רביעי מתקרב....

למעלה