חג שמיייח והנה הבאתי לכם כיבוד ואפשר גם בחיק הטבע
ח חונה לרגע New member 16/5/02 #4 חג שמח Mאמוש - ת´געגענו... טוב שיש חגים, לעשות break ממרוץ היומיום ורואים לך פה... שיהיה לך חג שמח בחיק הטבע עם העוגות והיין...יאמיייייייי
חג שמח Mאמוש - ת´געגענו... טוב שיש חגים, לעשות break ממרוץ היומיום ורואים לך פה... שיהיה לך חג שמח בחיק הטבע עם העוגות והיין...יאמיייייייי
M mמוש New member 16/5/02 #3 המון זמן לא הייתי- ואני רואה מרפרוף בהודעות ששלום כולם שפיר. אני עוברת תקופה לוחצת ועמוסה בעבודה אבל עם תוצאות טובות ואין בזה שום נוסטלגיה רק הוה ועתיד (אני מקווה) פרופר.
המון זמן לא הייתי- ואני רואה מרפרוף בהודעות ששלום כולם שפיר. אני עוברת תקופה לוחצת ועמוסה בעבודה אבל עם תוצאות טובות ואין בזה שום נוסטלגיה רק הוה ועתיד (אני מקווה) פרופר.
M mמוש New member 16/5/02 #7 איזה כף ששמחים לראות אותי גם אני קצת שכחתי איך אני נראית... ותראו איזה צחוק: חיפשתי במנוע "רות" וקיבלתי 22800 (עשרים ושתיים אלף שמונה מאות ) רות . חלק אפילו נחמדות. תשטפו ת´עיניים
איזה כף ששמחים לראות אותי גם אני קצת שכחתי איך אני נראית... ותראו איזה צחוק: חיפשתי במנוע "רות" וקיבלתי 22800 (עשרים ושתיים אלף שמונה מאות ) רות . חלק אפילו נחמדות. תשטפו ת´עיניים