פפפפחחחחחחחחחחחח זה תקף רק לגביי בנות דודות!!! או בנות דוד!! תרגיע!
ב בארי הברבארי New member 13/4/06 #36 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אתה פשוט קורע מצחוק. עד כמה אדם יכול להיות !?
ז זיגזג New member 12/4/06 #13 חג שמח.... ../images/Emo24.gif איפה אני?? מממ.. יש עוד מקום אצל סבתא שלך?
ס סקאוט New member 12/4/06 #17 אחרי שלקחתי נשימה עמוקה ונרגעתי מהמראות ה"קשים" אני מאחל לעצמי חג בחברתך בינתיים אסתפק בבני המשפחה וההורים אצלי בבית. חג אביב פורה ופורח לכולם.
אחרי שלקחתי נשימה עמוקה ונרגעתי מהמראות ה"קשים" אני מאחל לעצמי חג בחברתך בינתיים אסתפק בבני המשפחה וההורים אצלי בבית. חג אביב פורה ופורח לכולם.
L locachica1983 New member 12/4/06 #19 חג שמח אנשים תעשו חיים אני לא יודעת מה איתכם אבל את הערב הזה אני אעביר עם הרבה יין ככה הכל יעבור מהר בלי זיוני שכל מיותרים מקווה שיעבור לכולם בקלות יאללה חג שמח
חג שמח אנשים תעשו חיים אני לא יודעת מה איתכם אבל את הערב הזה אני אעביר עם הרבה יין ככה הכל יעבור מהר בלי זיוני שכל מיותרים מקווה שיעבור לכולם בקלות יאללה חג שמח
O omri120 New member 12/4/06 #25 פפפפחחחחחח..הרבה יין??? את מתכוונת להשתכר או מה??? חחחחחח את הולכת לליל הסדר...לא למסיבה ב TLV. פפפחחחחחחחחחח--קרעת אותי
פפפפחחחחחח..הרבה יין??? את מתכוונת להשתכר או מה??? חחחחחח את הולכת לליל הסדר...לא למסיבה ב TLV. פפפחחחחחחחחחח--קרעת אותי
R redrider New member 13/4/06 #30 חג שמח אנשים!!! למרות שאני לא בדיוק בעניין היהדות אבל בכל זאת שיהיה לכולם אחלה של חג. אני נסעתי למסיבת טבע.... אה כן כדי שיהיה קשר לסקס: זין מגולח!!!!! טוב עכשיו לא ימחקו לי
חג שמח אנשים!!! למרות שאני לא בדיוק בעניין היהדות אבל בכל זאת שיהיה לכולם אחלה של חג. אני נסעתי למסיבת טבע.... אה כן כדי שיהיה קשר לסקס: זין מגולח!!!!! טוב עכשיו לא ימחקו לי
ב בארי הברבארי New member 13/4/06 #35 חג שמח לכולם פה ../images/Emo13.gif ואם היה אפשר הייתי שם תמונת נגד התמונה של סינדי,אבל...אני נמנע מלעשות זאת. לא רוצה להפחיד חבר'ה בפורום
חג שמח לכולם פה ../images/Emo13.gif ואם היה אפשר הייתי שם תמונת נגד התמונה של סינדי,אבל...אני נמנע מלעשות זאת. לא רוצה להפחיד חבר'ה בפורום