חג שמיייח!

Cינדרלה

New member
חג שמיייח! ../images/Emo155.gif

מוזר שאף אחד עוד לא התחיל בשרשור חג שמח אז אני יפתח- חג שמייח לכולם עם המון המון אוכל טעים (חולת מצות שכמוני). תהנו, תבלו והכי חשוב שמרו על עצמכם!! ועכשיו שאלה, כמו בכל שנה אני עושה חג אצל סבתא שלי- איפה אתם?

erani5

New member
חג שמח

חג שמח עם גיוונים והנאות והעיקר שהכל יהיה כשר :)

omri120

New member
על איזה חג שמח את מדברת??!!! ../images/Emo46.gif

אין לי מושג על מה את מדברת.
לשמחתי או שלא לשמחתי,את ההורים שלי,אחים,אחיות (אפילו סבתא) אני פוגש לעיתים מאוד קרובות.(והאמת,סבבה. בכל זאת ,הם משפחה אהובה שלי.) אבל מכאן ועד לפגוש ביום הזה,כל מיני דודות מעצבנות!!! דודים מעיקים!! בנות דוד מחו'צקנות בנות 16!!!! שאפילו שלום במשך השנה ,אני לא אומר להן (לבנות דוד!!! ויש כאלה כ"כ הרבה אצלינו,השם ישמור!! פתאום היום,אני צריך לשבת איתן באותו שולחן,ולפזז איתן את "מה נשתנה"--עושה לי בחילה!!! בבבבבעעעעעעעע ולא,אני מאוד אוהב את הוריי,אחיי,אחיותי וכו'. יש לי בעיה עם כל "הטרמפיסטים" ביום הזה. פעם קרה לי מקרה מאוד מצחיק שאחת מהבנות של דוד שלי (מכוערת פחד-בת 17) באה לתת לי נשיקה על לחי צד שמאל!!! באחד מחגי ישראל.(זה היה שנה שעברה). ואז אמרתי לה בפשטות "מאיפה אנחנו מכירים שאת מנשקת אותי".??חחחחחחחחח (מסכנה,התייבשה). אבל באמת,מאיפה החוצפה?? מנצלת את המצב,כנראה. (היא חרמנית עליי,זה בדוק.)-טוב,היא רואה אותי פעמיים בשנה כולה. ומספר המילים שהחלפנו במשך 16 שנותיה מסתכמות על כף יד אחת.חחחח אבל להבדיל,יש לי בת דוד,שבר רפאלי,סינדי קרופורד ואנג'לינה גו'לי,פראייריות במראה שלהן,בהשוואה אליה. בחורה בת 21 מדהימה ביופיה! להסתכל ולמות. (כבר מגיל 16 היה אפשר לראות את הפוטנציאל! ודווקא היא לא מנשקת אותי,כי היא תמיד עושה את החגים אצל החבר התורן שלה! בבבעעעעעע אז הדבר היחידי הטוב והמעניין שיכול לקרות שם,לא נמצא. אז על איזה "איכות זמן עם המשפחה" מדובר?? חחחחחחחחח פיכסססססס. אני עדיין בדיעה של עדי. ולכן,באים מיד עם תחילת קריאת ההגדה. לא מתערבבים יותר מידי. מחכים לאוכל. אוכלים. ו...הופ....בורחים. (הביתה,למסיבה,לחברים,לחברה וכו'.)-בהנחה שגם הם סיימו את "ההגדה". אוחחח,איך עוברים את החג המשעמם והמעיק הזה. בעעעעעעעע
(שתבוא ה...בת דוד הזו לפחות. חחחחחח תודה שקראתם.

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

מי אמר שאני רוצה...דביל!!!!!
בסה"כ אמרתי שאם אני צריך לבחור בין כל המתקתקות הזו והנשיקות חסרות הערך שרצות בליל סדר הזה..אז נשיקה ממנה תתקבל אצלי ביתר סלחנות,מאשר נשיקה מהבת דוד המחו'צקנת שלי!!!!! דביל!-אני לא רואה ,לא את זו,ולא את זאת,במשך כל השנה!!! בשבילי היא לא משפחה או בת דודה!!! היא בחורה,שיוצא לי לראות אותה פעם בשנה. אין לי מושג מה היא עושה,איפה היא עובדת,אם היא בתולה,אם היא הוציאה בגרות,מה היא מתכננת ללמוד,אם יש לה חבר,ומה היא אוהבת לאכול!!!!!!!! על איזה סטייה אתה מדבר?????????
בוש לך! להכפיש ככה!

../images/Emo6.gif

תרגע אחי... תן לחג להשרות עליך את הנעימות... הבנתי אותך... יאללה לך תבשם את עצמך לכבודה.. חג שמח !

omri120

New member
פפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחח

למה אני הולך לזיין אותה או מה????? מה זה "לך תבשם את עצמך לכבודה"??? פפפפחחחח--קרעת אותי. יא סוטה. חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אם כבר להדביק הודעות אז לפחות לשנות קצת , שיתאים לאווירת הפורום
עדי!?!?!?

omri120

New member
חיפשושית,אין צורך לשנות!!!!!!!

גם שכותבים מאמר לידיעות אחרונות-והוא אחרי זה מפורסם אחד לאחד ב YNET...אף אחד לא מוצא פגם בזה!!!! בברכה עומרי

daimond10

New member
נראה לי שאפשר לסכם את מה שכתבת

במשפט אחד מי שמכוערת אתה לא רוצה שום קשר איתה ועם מי שיפה אתה רוצה לדבר לא משנה אם מנת המשכל שלה הוא כשל זבוב

למעלה