חג שמייח!

חג שמייח!

טוב אז היום נר ראשון של חנוכה! אז רציתי לאכל לכולכם חג מדהים! לכל היוצאים לטיול של התנועה תהנו! ואל תשכחו שאחרי כל לילה רטוב וקר מגיע יום רטוב וחם!
ולאלו שלא יוצאים... אל תתבאסו חג חנוכה החורפי הוא זמן מצויין להתקרבל מתחת לפוח במיוחד אם יש עם מי! אז תהנו בחופש תנצלו אותו לכל הדברים שאתם שבועות מתכננים ולא מוצאים להם זמן! ואני רוצה לנצל את זה כבר פתחתי הודעה לאכל למורן ולשאר מתגייסי הפורום הטריים המון בהצלחה בצבא! חג שמייח עם המון לביבות, סופגניות וקנון של מי ימלל! ענבר!

חנדלה

New member
סורי זאת לא בעיה שלי...לי יש עם מי

להתכרבל...יש לי את החמודה שלי!! ויש מצב שיש כאלו שמכירים אותה..אני יודע שמור מכירה...ואכן זאת דרך מצויינת להעביר את חנוכה החורפי

roikeman

New member
למה לזרוע לי מלח על הפצעים

אני בודד
וכל מה שיש לי זה כלב עם גבס על הרגל...

חתול../images/Emo99.gif

תראו את שפר (החתול שאחותי הביאה ממושב שפר, במרום גליל.. איפה שהיא עשתה את הגרעין שלה... אחרי איזה ביקור לפני כמעט חודשיים.. =) קבלו אותו
הוא קצת חולה בתמונה הזאת.. אבל היא הכי טובה נראה לי.. :)

s h e e p i t

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif אין על החתול הסנוב שלי ../images/Emo3.gif

יוסטון

שיעור הסטוריה בכיתה ח'

המורה דברה על בוש ובטעות היא אמרה בוצ' זה ממש לא נשמע מצחיק שככה מספרים אבל באותו רגע אני וידיד שלי נשפכנו מצחוק.. ומאז...

נ ו ם

New member
הוא לא בתנועה

הוא בגיל שלי אבל הוא צריך מישהי יותר קטנה. והוא ילד טוב וגם יפה וחמוד וחייל אמיץ.

למעלה