חג שמייח....

True Colors

New member
סליחה...

זה היה ספיישל פורים ב"זהו-זה" [אמרתי לכם שעבר הרבה זמן מאז...
].

actress

New member
../images/Emo24.gifאיזה מגנובבבב

במחשב השני יש לי את התמונה של "הופה היי" (תודה אייל) אתה בטח מתכוון שהיא היתה באיילות 88 או שאני טועה? ולגבי "זהו זה" אחחחח פורים?

True Colors

New member
"התקלת" אותי ../images/Emo8.gif

פשפשתי אתמול בקלטות הווידאו שיש לי מהאייטיז ותחילת הניינטיז. בין עפרה חזה וירדנה ארזי, מדונה ודונה סאמר, "להיט בראש" ו"עד פופ", "שושלת" ו"צער גידול בנות", "נילס" ו"פינוקיו" - מצאתי גם את ההופעה של סי היימן מ"הופה היי" [באיכות מאוד גרועה]. היא לובשת שם חצאית שחורה, חולצה וג'קט שחורים ויש לה מטפחת ורודה סביב הצוואר. היא שרה: "תיק-תוק, תיק-תוק כל שעה נולד תינוק... נולדנו לדור של קור בזמן שאני עושה אהבה רק איתך..." [זה שיר מקורי שלה? הוא הופיע באחד האלבומים שלה?
] שבת שלום, וחג שמח!

True Colors

New member
בדיוק ../images/Emo13.gif

יש לך פרטים לגבי ההופעה [שנה, מקום]? סתם כדי שיצר הסקרנות שלי יבוא על סיפוקו
זה שיר שהיא כתבה? הוא מופיע באחד האלבומים שלה? תודה

actress

New member
אייל העלה את התמונה

אני לא הייתי במופע הזה ותיק תוק מופיע בתקליט הראשון ולאחרונה אם שמת לב בחנויות טאואר רקורדס הוציאו מעין כרטיסי ברכה עם שירים של אומנים שהם כתבו ומבין כל הכרטיסי ברכה היה גם של סי "תיק תוק" ברכה לרגל הולדת התינוק... אני אעלה סריקה של זה

True Colors

New member
תודה על המידע ../images/Emo13.gif

אגב, יש לכם יופי של פורום כאן, עם אווירה נהדרת ורואים שאתם פועלים מתוך אהבה אמיתית. ממש כיף!

חג אורים שמח! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

חג החנוכה בעיצומו ואנחנו מציעים לכם מגוון פעילויות באתר לקראת החג:
עמוד מיוחד של הפרוייקט המקסים של פורום אמנות בעוגות כבר באויר- ובו תוכלו לראות כיצד הכינו בפורום עוגות מעוצבות שנשלחו לחיילים שנשארו חג בבסיסים, ואולי תוכלו גם ללמוד עוד משהו.
כדאי מאד להכנס לראות את הברכה המזמרת לחנוכה שהכנו לכם, יחד עם שירי מימון, מלי לוי, הראל סקעת, אורנה ומשה דץ, יונתן רוזן, מיכל אמדורסקי, עופר שכטר, אסי עזר, רוני סופרסטאר והראל מויאל, ששרים במיוחד בשבילכם חג שמח.
ואם נשאר לכם עוד קצת זמן אז נראה אתכם פותרים את החידה היומית שלנו במשחק "חפש את המטמון" שהתחיל אתמול וימשך במהלך החג! חג אורים שמח!

tamam44

New member
לכל חברי פורום סי היימן ! ! !

שיהיה לכולכם חג חנוכה שמח , נעים ובטוח ! תאכלו הרבה סופגניות ותשירו שירים של סי ושל שרית. מאיתנו באהבה, חברי פורום שרית חדד !

למעלה