חג שמייח!

adipo

New member
חג שמייח!

היום הוא היום הרשמי נגד מקדונלדס ובשביל לחגוג אותו אני פוצחת בשרשור חוויות ממשמרות המחאה נגדם: אז ככה, אני הייתי בנהריה. התחלנו 5 והמספר השתנה כל הזמן, לרוב כלפי מעלה, והיה גם זמן מסויים שהיינו יותר מ 10(הישג בשבילנו!)! זה התחיל בתליית שלטים על הקיר "של מקדונלדס" בתחנה המרכזית, ולאחר שאחת מעובדות המקום יצאה ואיימה בתלישת הפלקטים שלנו בטענה שזה הקיר שלהם, עברנו קצת יותר קדימה, ממש על השביל במקום שבו כוווולם עוברים (ותודה למקדונלדס על כך שהזיזו אותנו!). תלינו את הפלקטים, נעמדנו עם השלטים והפלאיירים והתחלנו למחות. בשלב מוקדם התגלה חפץ חשוד וסגרו את הרחבה של התחנה, מה שהביא את כל האנשים להתקבץ באזור שלנו ולהתחלת מתקפת פלאיירים. לצערינו אספקת הפלאיירים הייתה דלה ולא הצלחנו לצלם עוד ולכן פתחנו במתקפה שנייה- המתקפה הישירה: הלכנו לאנשים וביקשנו לשאול אותם שאלה פשוטה- את\ה אוכל\ת במקדונלדס? ובעקבות זאת התפתחו הדיונים והם הוזמנו להתעמק בחומר בעזרת הפלקטים... נטשנו את המקום קצת לפני שמונה (החיים בנהריה נגמרים בשעה הזאת!) והשארנו מזכרת מאתנו- שלט קטן ויפה עם תמונה של האם מוכתמת בדם שתלינו גבוה כדי שלא יגיעו אליו. זהו, כך עברה לה המשמרת של נהריה! עכשיו תורכם... יום טוב וחג שמייח עדי

adipo

New member
בשביל לשמח אותכם בחג...

אני מצרפת קישור משעשע ושימושי ביותר! אבל תמשיכו את השרשור... יום טוב וחג שמייח עדי

גולדי2002

New member
כל הכבוד לנהריינים ../images/Emo45.gif

שמחתי לשמוע שההפגנה הלכה כמו שצריך. שמעתי גם שההפגנה בירושלים היתה מוצלחת, לעומת הפגנות אחרות שלא הלכו טוב כל כך. תודה רבה לכל אלה שהתאמצו, הביאו רעיונות, הכינו שלטים, צילמו והדפיסו פליירים, ובעיקר - הלכו והשמיעו את קולם נגד התאגיד הדורסני והמושחת הזה. עשיתם עבודה מצוינת - וכולי תקווה שמשהו מהמסר הזה יחלחל לאנשים, והם יפסיקו לצרוך את הג´אנק המזעזע הזה שמקדונלד´ס מוכרים להם בחדווה כזאת
. שאו ברכה והצלחה, חברים. ערב טוף, גולדי

גולדי2002

New member
והנה עוד משהו על מקדונלד´ס

מי שלא ידע - הכסף שהולך למקדונלד´ס עובר בחלקו למאבק של הפלסטינאים נגדנו. שמעתי הרבה על זה, אבל אף פעם לא הבנתי אם זה באמת נכון. מי שיוכל לאשש את זה - שיעשה כן.

למעלה