חג שמייח

pumiki25

New member
חג שמייח ../images/Emo70.gif ../images/Emo63.gif

(חיפשתי אייקון שיסמל את שמחת תורה - מאחר שספר תורה אין, הסתפקתי בספר
) מתנצלת על ההיעדרות הקצרה שלי ביום-יומיים האחרונים: ה - Router שלי החליט שמכיוון שכבר מזמן, באמת, לא עשה בעיות - הגיע הזמן שישוב לסורו
טכנאי של בזק כבר היה אמור להגיע, אבל, למרבה ההפתעה (...), בושרתי ע"י מוקדן בזק שהתקשרתי כדי לדחות ל - 30 לחודש. אני יודעת שאני מדברת בשינה - אבל זה חדש לי - אני גם מנהלת דיאלוגים?
מאחלת חג שמח לכולנו - ועוד חג שמח אחד קטן ומיוחד לאדר. והוא יודע למה
(ריק'וש - קיבלתי את ה -
! תגובה ASAP!
)

../images/Emo9.gif מתוקה ../images/Emo24.gif

חג שמח באמת לכל הפורום המדהים הזה, אני באמת אוהב כל אחד ואחת מכם.

nimix

New member
מה?

הי אני עובד שם .. לאיפה התקשרת בדיוק? איזה ראוטר יש לך אם יותר לי לדעת? ולמה דחו לך את הטכנאי ל 30 לחודש GOD DAMNET? תצעקי תגידי שאת לא מוכנה... מה לעשות אני מכיר את 2 הצדדים תאמיני לי.. ראיתי מה לקוחות מסוגלים להשיג אם רק קצת צועקים .. ככה זה במדינה שלנו
אבל מצד שני אם את כותבת פה הודעות אז כנראה שהכל תקין ! אז תלבשי ורוד , קווי לטוב , לכי נגד האינסטינקט .. ו... יהיו הפתעות !

זה מבראבא לא? ../images/Emo8.gif

אתה עובד בבזק בינלאומי במוקד של תמיכת האינטרנט...? כי תמיד שיש לי צרות אני מטריד אותם בכיף

pumiki25

New member
אדר! לא-לא, להטריד בכיף זה...

...להתקשר בשעה שתיים בלילה לפסיכולוגית שאת המספר שלה שלפת דקה קודם לכן מדפיי זהב, לספר, במבטא פולני כבד, על חלום בו רדף אחרייך מלפפון ענק, ולשאול בדאגה מה יכול להיות הפירוש. (אחח, ימיי המתיחות הטלפוניות שלי. *אנחה נוסטלגית*
)

pumiki25

New member
לצעוק? נמרוד - קח יום חופש מחר! ../images/Emo12.gif

...כי אחרי היממה האחרונה-נטולת-החיבור שלי, מוקדן או מוקדנית ממוקד התמיכה באינטרנט של בזק (1-800-340-340) עומד/ת לחטוף צעקות שיהדהדו עד ניו-מכסיקו! נמרוד - עשה לעצמך טובה וקח יום חופש מחר - לא הייתי רוצה שתצטרך לעבור את מה שחסר/ת המזל עומד/ת... ...HOLY CRAP! הרגע התנתקתי, שוב!!! אלו דקות של חסד, רבותיי, דקות של חסד. אנא אמרו תפילה חרישית בלבבכם למען ה - Router Edimax השחור עם נורית ה - Link המהבהבת שלי, ואם תרצו - גם למען אותו/אותה מוקדנ/ית שעדיין חי/ה בחוסר ידיעה באשר לגיהנום שהוא/היא עומד/ת לעבור מחר בבוקר
אני כבר מתחילה לאמן את מיתריי הקול שלי. נמרוד - קח יום חופש, כבר אמרתי?

pumiki25

New member
בוטנייית! ../images/Emo24.gif

(*עוד כאן, עוד כאן...!*
) תודה!!!
והיי - המון-המון-המון מזל טוב מראש - בתקווה שבעיית החיבור תסתדר עד המועד המיוחל!

למה לא אמרת באותו יום?? היינו עושים

לך כאן שרשור ברכות
בכל מקרה, שיהיה המון מזל טוב ועד 120

למעלה