חג שמח

vered51

New member
חג שמח

אהלן בנות רציתי לאחל חג שמח אומנם זה חג "קטן" אבל בכל זאת הוא חג נחמד מאד מכל הלב ורד

חג שמח ו...

יומולדת שמח לי... יש לי יומולדת בשבועות (ו' סיון)... ואח"כ יום השנה ה-4 לאמא...

אשבל1

New member
../images/Emo213.gifמאחלת לך יום הולדת שמח וחג שמח../images/Emo171.gif

וכמובן איחולי שיתגשמו כל משאלות ליבך....

אשבל1

New member
חג שמח לכולן...

וורד, טוב שיש חגים, אז קוראים אותך לפעמים.....

לונה..

New member
איכס, עוגות גבינה ../images/Emo67.gif

אני אוהבת רק את ההיא עם הפירורים... ואף אחד לא רוצה להכין לי כזאת!
לא נורא, אני אתנחם בפשטידת גבינת עיזים של דודה
חג שמח!

efratushb

New member
../images/Emo171.gifחג שמח וטעים לכולכן../images/Emo172.gif

ובנוסף, מאחלת מזל טוב הרבה אושר ובריאות, שלווה ורוגע אפרתוששש

לא ממש קטן-אחד משלושת הרגלים...

חג שמח,לבן וטהור,זך ונקי ומעל כל זה...ודאי גם טעים. אני...

קינגית7

New member
חג מלא משמעות שיהיה לכולנו

זה חג שאמור להזכיר לנו שאנו כולנו מאוחדים, הברית הנצחית שנכרתה ביום ההוא במעמד הר סיני... זה קצת מזכיר לי את מה שסקאלי כותבת בהודעת מנהלת שלה, על הקשר המיוחד בין בנות ללא אם..

Rioter

New member
חג נפלא לכולן!

אני מצפה המון לערב חג, שהולך להיות מדהים.

smile82

New member
חג שמח ודעה

קודם כל שיהיה לכם חג שמח דבר שני שנתקלתי בפורום הזה הבנתי שאני חייב לשתף אתכם בסיפור קטן וקצר על אמא שלי ועל סבתא שלי. סבתא שלי נפטרה לפני שנתיים בערך, האישה הכי קרובה אלי, האישה הזו שנתנה מעצמה לאחרים כאילו היו הם גופה עצמה ואהבה ללא גבולות נלקחה למרומים לפני כשנתיים. אני לא יודע לתאר לכם את ההרגשה שהייתה לאימי בימים הראשונים ואני גם לא מסגול לשפוך זאת במילים, רק לומר כי הדרדרה לדכאון גדול. היום, ברוך השם, שנתיים אחרי היא עברה את המשבר הגדול מאוד הזה שכולנו היינו מסביבה ועברנו את זה יחד איתה פשוט בתמיכה ואהבה וחיבוק. היא הבינה כי אימה (סבתא שלי ) לא הלכה ולא נעלמה היא חיה בתוכה, היא חייה בזכרונה, ובכל רגע של זכרון היא פשוט מחבקת אותה בפנים , ובוכה בכי של שמחה על התאחדות מחודשת בכל פעם מחדש בברכת חג שמח ואופטימיות אין קץ

מודה לך ...

מודה לך על הדברים האלה. שני דברים אפשר ללמוד מההודעה - ראשית - אין גיל לאובדן אם. הנה, גם אמא שלך, שהיא אמא בעצמה לבן לא פעוט כנראה, עדיין לקחה כל כך קשה את מות אימה. כי אמא היא אמא, ולא משנה בת כמה הבת ... שנית, בד"כ כשחווים אובדן, קשה לחשוב ולהאמין שהחיים ימשכו ושאפשר יהיה לחיות אותם. מה שאתה מתאר כאן הוא תהליך בריא של התמודדות עם האבל, ומתן משמעות אחרת לחוסר. זה מאוד נחמד מצידך שעצרת כאן לחלוק איתנו את הדברים האלה, אני מאוד מעריכה את זה. חג שמח!

smile82

New member
כל כך נחמד לחלוק

כל כך נחמד לחלוק איתכן ולקבל רשמים מסיפור כל כך אישי. יש משהו בפורום שמאפשר לפתוח את הנקודות הרכות בתוך הלב . היה לי נעים לקבל את תגובותיכן שוב תודה

חג שמח שיהיה לכולם...

אני כל כך אוהבת את החג הזה....זה החג הכי כיפי שיש..מחר יום המים יום של הילדים...אני כל כך אוהבת את החג ומתחברת אליו...וגם אליכם אני כל כך אוהבת אותכן...אתן הכוח שלי היום..אני כל ערב נכנסת לפורום וקוראת קצת לפעמים מגיבה ולפעמים לא..זה נהיה חלק מחיי...תודה שאתן פה...

למעלה