חג שמח =]

חג שמח =]

פורום יהודה לוי מאחל לכם חג פסח שמח וכשר
וחופשה מהנה וכייפית
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1637 פורום יהודה לוי מזמין אתכם להצטרף ולהנות יחד איתנו מהאלופה 2 והבורר בהם משחק יהודה לוי .. בינתיים אפשר להנות מספיישל האלופה 2 שפתחנו בפורום..[שווה כניסה!] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1637&msgid=95931138 כנסו, תראו, תהנו ותתאהבו גם אתם בשחקן הכי הכי. מחכים לראותכם

XD העלובה !!! דבר כזה מגעיל...

קשה לי לתאר את הסדרה הזאת, עלוב, רדוד, מסכן, מפדח, מוקד סגידה של פקאצות!

ידעתי שלא הייתי צריך לכתוב את זה...

ידעתי שבטוח אני יעליב מישהו, כנראה הגזמתי, יותר מדי עיצבן אותי לקרוא את השם של זה בפורום הזה (אני לא כולל כל מי שצופה בזה כפקאצה, פשוט זה בגלל שנאתי הגדולה לסדרה הזאת) , יש מלא כלאו שסוגדות לזה, חושבות שזו סדרה עמוקה כזאת, בעיקר פקאצות כאלו... סולחת לי? ואת צופה גם בתיקים, נכון?

../images/Emo9.gifחחח אוקיי,אם לא התכוונת אז זה

בסדר גמור
וכן אני גם צופה בתיקים

../images/Emo45.gif יפה תיארת את זה!

למרות שבטוח יש כמה דברים (סדרות/סרטים) ישראלים טובים...

FeLL67

New member
הגעתי למסקנה

שהסדרה הזאת גם כן לא משהו.. למרות שזה נעשה בשיתוף עם "צו פיוס" זה רק מגדיל את הפערים. הראו רק צד שלילי של החרדים [וכאלה הם] והראו שמחתנים את הבת עם מי שבא להם, ועם כל אחד כל עוד הוא: -דוס -מיוחס -לא עושה בעיות -לא רוסי לא יודעת.. יחסית לכל החרא הישראלי שמסתובב , זה היה בהחלט .. משהו מיוחד. אבל צריך גם לדעת איך לגמור סדרה, ואיך לצאת ממנה עם מסר מסוים.

booshi

New member
הסוף מדכא...

והתוכנית הזאת לא מציאותית בשיט!!!!!! תמיד חלמתי שיהיה לי שכן שינגן בגיטרה שלו ואני אאזין, אבל בינתיים יש לי רק ראש עיר מול הדלת, זה שמעלי מגדל מריחואנה, ושכן שלידי מעשן נרגילה מהבוקר עד הערב, וזה שמולי בצד ימין בוגד באישתו והיא צועקת לו בשבת בבוקר:"יא בן זונה תעוף כבר מהבית!!!!" נחמד לי=\

booshi

New member
לא לא....

אין על שלי.... תאר לעצמך שישי בערב, אתה בא להיכנס הביתה פתאום השכן מלמעלה עוצר אותך בכניסה לבית וטוען שהוא צריך להוציא משהו מהדירה שלך, אז הוא ניכנס ויוצא עם עציץ קטן ומתחיל לנופף בו.. וכמו שזה היה ניראה אין לנו ספק שמדובר בסמים.. זה די הזוי

../images/Emo215.gifאמא!!!חחח שלי גם לא נורמלים

יש לנו שכנים אמריקאיים היסטריים בטירוף
חח אבאשלי כל הזמן מחקה אותםXD ויש לנו אחת חולת נקיון ושונאת חתולים
ומשפחה שתמיד עולה משם ריחות אווו

FeLL67

New member
שלי גם כן מפחידים ..

אבל זה סתם כי הם זקנים, וככה הם זקנים. -.-

למעלה