חג שמח!

Daphi

New member
חג שמח!

שיהיה לכולם חג שמח וכשר! וסדר מעניין, פורה ומשמעותי!! היה טיול מצוין! אוהבת, דפי

yonisherman

New member
חג שמח!

וכמובן כשר. אם אני יגלה שמישהו אוכל חמץ, ואי ואי ואי, מה יהיה פה. אבותינו לא אכלו את הקרטון הזה כדי שאחרי אלפי שנים אנו נשב פה ונתפנק מלחם! אז כמו שדני אמר, תהנו גם מהעצירות שהמצה גורמת לחקנו. אני אישית מאוד מצפה כבר לקום מחר בבוקר ולאכול מצה ברייד, לא יודע איך קוראים לזה בעברית, המצה עם הביצה, אני כבר מחכה.... אז אל תתיבשו יותר מידי בסדר, זה תמיד נגמר, ומי יודע אולי אפילו תלמדו דבר אחד או שנים חדשים!

נטע אסף

New member
בעניין המצות...../images/Emo155.gif

בטח תמיד רציתם לדעת איך חותכים מצה בדיוק באמצע, אבל תמיד התביישתם לשאול! כמובן. עכשיו אפשר לראות את זה בסרטון מאוד פשוט ונחמד. ועוד ביפנית!
(אין צורך בידע מוקדם בשפה היפנית) חג שמח וכשר http://www.mantis.co.il/pesach2006/ אוהבת המון המון - נטע

יפה יפה! התרשמתי! וברור שאוכלים

מצה ברייד! זה הדבר הכי טעים בפסח! רק בשביל זה החג שווה! ובשביל החופש... חג שמח

Tiki Torch

New member
הקטע הכי מוזר הוא שהבנתי קצת

תמיד ידעתי שלראות אנימות יפניות יעזור לי בחיים והפלא ופלא אני יודע איך חותכים מצה לחצי!!
חג שמייח לכולם ועיכול קל של הזוועות בסדר

../images/Emo13.gif ../images/Emo18.gif

הי כולם!!! אז קודם כל חג שמח לכווולם! בקשר לטיול, היה באמת טיול מעולה! ממש טוב, ובאמת דרך הטיול הזה תל"ם הראו את הצדדים החזקים שבהם. לצערי עכשיו אני ממש חולה (בגלל מסלולי המיים כנראה אבל לא נורא..) ישר כוח וחג שמח, נתראה בחוו"יה 2006!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה