חג שמח

vered51

New member
חג שמח

אהלן, היות ואין לי מחשב בבית, רציתי לאחל לכן לפני שאני סוגרת את המחשב בעבודה, חג שמח. אני יודעת שקשה להרגיש את השמחה של החג וכולנו בטח אומרות חג שמח לאנשים בעבודה, לשכנים ולחברים ופנים הלב שלנו רוצה לבכות, אבל בכל זאת אני רוצה לאחל לנו שיהיה לנו חג נחמד. תנוחו, תעשו דברים שנחמד לכן לעשות, תקראו ספר טוב ותדעו שאתן לא לבד. חג שמח ורד

שיהיה "איכשהו" חג שמח../images/Emo157.gif

כי זה לא באמת ככה. בפנים זו לא אותה השמחה, זו לא אותה הציפיה לחג, אין "חגיגיות", אין התלהבות לקנות בגדים חדשים לחג, ומה שנשאר זה רק לחכות לחופש עצמו ולא לחג. את הארוחה אנחנו עושים עם המשפחה של אמא,כמו כל שנה וזה כבר פסח שני שאנחנו בלי אמא
פעם קודמת זה היה 5 חודשים אחרי המוות הפתאומי, כל כך קשה ועם זאת,אף אחד לא הזכיר ולא אמר...אבל כולם חשבו. ולכולנו היו דמעות בעיניים כל הערב. כל שנה בליל הסדר אני שואלת את עצמי "מעניין איפה אהיה בשנה הבאה"..אז אני מקווה שכולנו נהיה במקום ובמצב טוב יותר, נפשית ופיזית. מצטערת שהעמסתי על הודעת ה"חג שמח".. הוקוס פוקוס. שנעבור את זה בשלום.

Darkmatter

New member
הוקוס! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שיעבור בקלות ושתהנו... באמת באמת שיהיה חג שמח! אוהבת!!

היי הוקוס...

את אף פעם לא "מעמיסה"... בשביל זה אנחנו כאן. השנה חשבי שבשנה הבאה תהיי שמחה עוד יותר... וכך בכל שנה. התחילי להכין לעצמך "אלבום" של זכרונות חדשים ושמחים, לצד החסר והזכרונות של מה שהיה, לכי קדימה. בטוחה גם אמך היתה רוצה זאת, עבורך. חיבוק גדול

היי מיכל...

שמחה שתוכלי לבקר את הבן ובטח להביא לו דברים טובים מהבית, מכירה את התרגולת. חיבוק גדול וחג שמח ושבשנה הבאה הוא יחגוג איתכם, בבית.

S u n n y 1

New member
../images/Emo20.gif חג אביב שמייח ../images/Emo20.gif

אהובות, מאחלת לכן חג שמייח גם ממני, שלכל אחת ואחת יהיה החג טיפה יותר נעים, וטיפה יותר שמייח, תזכרו שאתן לא לבד עם הכאב... מאחלת לכן שהחג יביא איתו מקום לפריחה והתחדשות, והשמש שמגיעה תאיר על כל אחת ואחת מכן.

חג שמח בנות יקות!../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif../images/Emo57.gif

מאחלת לכל אחת מאיתנו שתמצא את השקט והשלווה בחג הבלתי אפשרי הזה אני נוסעת לשבוע לאיזור זכרון ונחזור רק במוצאי חג שני אז בטח לא אהיה זמינה... חג שמח נשיקות

vardarb

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo162.gifלכולנו...

שהאביב יביא לכולנו התחדשות ושלמות פנימית, שהפריחה תביא לפריחה בתוכנו
לימים של שמחה, שלווה ושקט פנימי. ולמי שקשה היום, נסו להתחבר למשהו שמח שיחמם קצת את הלב, משהו שלא בהכרח קשור לחג. חג רגוע ומהנה. אהבה לכולן

למעלה