חג שמח

חג שמח

רציתי לברך את כל חברי הפורום המקסים והתומך הזה בברכת חג שמח. מי יתן וחייכם ירוו חופש ודרור בכל אשר תחפצו בו. מדברים שהועלו בפורום ובפניות אישיות רבות אלי ניכר ש"נטשתי" אתכם. הדבר איננו קשור בכלל למציאות. אני שרוי בתקופת יצירה ועבודה מאוד אינטנסיבית, כשאחד הדברים המרכזיים, שממלאים את יומי הוא האלבום הבא. מתגעגע אליכם ובעיקר לחיוך על פניכם במהלך ההופעות, דבר שנותן כוח רב ומשמש כדלק עבורי בדרכי. לגבי הבלוג, חשתי בצורך אישי פרטי לעשות הפסקה לכמה חודשים ואני מבטיח לכם שהבלוג החדש יעלה מאוד מאוד בקרוב. אוהב ומתחדש עבורכם כל הזמן אוהד חיטמן

אוהדי!

אנחנו לרגע לא חשבנו שנטשת אותנו. אנחנו מבינים שאתה עסוק. מחכים בקוצר רוח להופעה שלך בימי זמר בחולון. ולשאר ההופעות שיהיו. ומאחלים לך חג שמח ומאושר.

אוהד!

איזה כיף שאתה כותב!!! אנחנו יודעים שלא נטשת אותנו!!! אני שמחה שאתה עוסק בכל מיני דברים... ובמיוחד באלבום החדש, לו כולנו מצפים!!! נתראה בימי זמר! בהצלחה וחג שמח!!!

herut123

New member
../images/Emo155.gifאוהד חג שמח!!

לא נתשת אותנו, מבינים אותך.. אז נחכה בסבלנות, ובמיוחד לאלבום הבא בהצלחה במה שאתה עוסק! חג שמח! :)

ranch22

New member
אוהד/י.....

שיהיה לך חג שמח וכשר!!! והחופש תלוי באדם עצמו,כל אחד ואיך שהוא לוקח את החופש שלו,אפילו האדם העסוק ביותר יכול להיות חופשי.... ואתה כבר יודע את דעתי בעניין ה"נטישה"... אני שמחה שאתה ממשיך להיות עסוק,ושזה ממלא אותך אושר. ואנחנו גם מתגעגעים להופעות...רק שאני לא אהיה בהופעה הקרובה אבל שתהיה לך בהצלחה ענקית!! תודה וחג שמח!!! :)

ענת 19

New member
../images/Emo6.gifאוהד...

שמחה מאוד לראות אותך כותב. אני יודעת שלו לרגע אתה לא נוטש. ועוד יותר שמחה על העבודה הרבה שאתה משקיע. שיהיה חג פסח שמייח, לכולם...

ayaliar

Well-known member
חג שמח../images/Emo24.gif

אני לא מרגישה שנטשת אותנו לרגע. אני שמחה שאתה עסוק בעבודה ומחכה להזדמנות לראות את התוצאות. נתראה בפסטיבל בחולון

אוהדי..

אני אישית יודעת שלא נטשת, והכי חשוב שאתה ממשיך עם היצירה שלך ומספק את עצמך ואותנו תוך כדי... חג שמח גם לך, ולכל חברי הפורום.

dabnir15

New member
אוהד!

חג שמח וכשר! והרבה בהצלחה ביצירה ובעבודה על הדיסק החדש. נתראה בהופעה ב-18 לחודש בחולון

or78 האחת

New member
חג שמח ../images/Emo140.gif

הלוואי ותמיד תהיה עסוק ביצירה ובעשייה
שיהיה לך חג אביב שמח ופורח

OLE66

New member
חג שמח../images/Emo140.gif

פסח שמח
ואביב פורח
מחכה בציפיה לאלבום
.