חג שמח

motyka

New member
חג שמח

לרגל חג עיד אל פיטר אני מאחל לכם ולבני ביתכם חג שמח كل عام وانتم بخير

sela v

New member
אתמול דרך אגב

היה חג להינדים - דיואלי, ומכיוון שאני גר באזור של הודים, מ-8 בערב עד ממש מאוחר היו מלא מלא זיקוקים. יש 4 ימים בשנה כפי שהתברר לי היום בבוקר שמותר להעיף זיקוקים אחרי 11 בלילה, וזה אחד הימים. מותר גם בראש השנה הסיני, ב-31 בדצמבר, ובגאי פורקס, שזה בשבת הקרוב.

אצלנו הכפר עוד לא נכבש

כל לילה הפצצות. לכן זו אחת הסיבות שאני לא סובלת חגים. בעלי חנויות חמדנים מביאים זיקוקין ונפצים וחומרים מסוכנים כאלה. וכל לילה, כל לילה הפצצות. כך זה גם בחגים של יהודים? או אלה הערבים אוהבי הפצצות היחידים במדינה הזאת?

איזה חמודה ואיזה בטיח'

שמעתי מאנשים שיש התייחסות לעניין בדרשה של החג ובכל זאת מתעלמים מזה. כל שנה שומעים על ילדים שנפגעים מזה וכלום. שנה שעברה הגשתי תלונה למשטרה נגד בעלת חנות בכפר שמכרה את החומרים האלה. המשטרה עשתה לה ביקור והחרימה את אותם חומרים. השנה היא שוב מוכרת. השאננות הזאת הורגת אותי.

שהיה לך חג שמח חמודה

הערת החמודה היה לאופן שבו כתבת את הודעה אני נהנתי וצחקתי לקורא את ההודעה שלך

אין בעיה

תתלונני גם השנה ושהמשטרה תחרים לה שוב ושוב ושוב ושוב עד שהיא תקלוט שזה לא משתלם או עד שיבוא שופט עם שכל שיבעט לה עונש שיצלצל לה חזק והמסר יחלחל.

5EDEN50

New member
עכשיו התחיל גם אצל יהודים זקוקים

אצל הערבים חתונות וחגים זה נשמע כמעט מלחמת עולם זיקוקין נפצים יריאות באויר אמיתיות. לאחרונה בהרבה חתונות יהודיות הנערכות בטבע משתמשים בזיקוקים גם.

למעלה