חג שמח
ר רועי גבאי New member 18/10/05 #6 אני עובר קורס במגן דויד אדום קורס 60 שעות כל יום. זה קריעה אבל זה שווה יהיה לי תעודת חובש. ואוכל להתנדב במדא
אני עובר קורס במגן דויד אדום קורס 60 שעות כל יום. זה קריעה אבל זה שווה יהיה לי תעודת חובש. ואוכל להתנדב במדא
ר רועי גבאי New member 19/10/05 #8 חח לא אבל זה ממש ממש מעניין S.P.R (חייאה) לגבי ילד ותינוק- כל מנהי דברים לקבע בנאדם .שמע משטרה + מד"א זה שילוב מצוין גם לפוץ את הבנאדם ואחר כך לטפל בו - מה יותר טוב מזה הא?
חח לא אבל זה ממש ממש מעניין S.P.R (חייאה) לגבי ילד ותינוק- כל מנהי דברים לקבע בנאדם .שמע משטרה + מד"א זה שילוב מצוין גם לפוץ את הבנאדם ואחר כך לטפל בו - מה יותר טוב מזה הא?
ס סוניק הקיפוד New member 19/10/05 #9 ../images/Emo6.gifיאא../images/Emo118.gif אבל מסכן הבנאדם, טראומה
ר רועי גבאי New member 20/10/05 #10 בוא אני אגיד לך דוגרי אולי אני ישמע הכי חרא שיש אבל לי לא מזיז לראות גופות או כל דבר אחר. ממש ממש לא מזיז לי
בוא אני אגיד לך דוגרי אולי אני ישמע הכי חרא שיש אבל לי לא מזיז לראות גופות או כל דבר אחר. ממש ממש לא מזיז לי
A ailag New member 21/10/05 #14 לימדו אותנו קצת בטירונות אבל בלי קשר, את ראשי התיבות רוב האנשים מכירים.
ר רועי גבאי New member 21/10/05 #15 גליה כעיקרון במד"א מלמדים יותר בהרחבה את כל החומר גוף האדם ומחלות והרבה הרבה נושאים מעניינים