חג שמח :) אם בכל זכרים אותי פה :)
ש שלווה יערית New member 12/12/04 #2 ביטח זוכרים בייחוד אלה ש...../images/Emo12.gif אינם מכירים אותך . בכל מקרה ברוכה השבה
מ מיריא New member 13/12/04 #6 עוד ימאס לך ממני../images/Emo140.gif סתאםםםםםםםםםםם אבל אני מתכוננת להיות נוכחת כאן יותר מעכשיו וכמובן להכיר את החבר'ה .......... היי אם יש מסיבה אני מקווה גם להיות מוזמנת .
עוד ימאס לך ממני../images/Emo140.gif סתאםםםםםםםםםםם אבל אני מתכוננת להיות נוכחת כאן יותר מעכשיו וכמובן להכיר את החבר'ה .......... היי אם יש מסיבה אני מקווה גם להיות מוזמנת .
N Nava5 New member 13/12/04 #7 הכי מצחיק - שעדיין לא שמענו ש- מזמין אותנו למסיבה, הוא בסה"כ התייעץ לגבי מיקום, וכולנו הזדרזנו לקפוץ על העגלה... יוהוווו, נראה לי שמישהם התגעגעו לחדש ימיהם כקדם... אולי נתחיל להריץ עניינים?
הכי מצחיק - שעדיין לא שמענו ש- מזמין אותנו למסיבה, הוא בסה"כ התייעץ לגבי מיקום, וכולנו הזדרזנו לקפוץ על העגלה... יוהוווו, נראה לי שמישהם התגעגעו לחדש ימיהם כקדם... אולי נתחיל להריץ עניינים?
ד דרדרית New member 13/12/04 #8 ../images/Emo151.gifזה רעיון../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif מי מתחיל לגלגל ת'רעיון? האם כל אחד יביא משו למסיבה? אנחנו נביא את....עצמנו
../images/Emo151.gifזה רעיון../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif מי מתחיל לגלגל ת'רעיון? האם כל אחד יביא משו למסיבה? אנחנו נביא את....עצמנו