חג שמח

ד ח

New member
חג שמח

לכל המוסלמים שבינינו, ורק רציתי לפרסם עוד "קאבר" שכתבתי...די מזמן.. הפעם זה ל"על הברכיים" של איזה שמאלני אחד...כבר לא זוכר איך קוראים לו...משהו שגב....שכחתי, קיצר שימו את השיר ברקע, ותהנו : על הברכיים / ד ח אני מנחש עד כמה קטינה בעקבות המעצרים האחרונים שעשתה המשטרה אני מקווה שהיא בת שלוש כל יום שני וחמישי לזיין בלי לחשוש תנו לי לחיות ותנו לי לחיות רק סקס עם קטינות תנו לי לחיות על הברכיים כורעת ומוצצת זין שלא יפסיקו לנו את ביקועי האגנים על הברכיים נחנקת, מרימה ידיים שלא יפסיקו לנו את ביקועי האגנים שלא יפסיקו לנו את ביקועי האגניייייים תעזור לי לקשור בת זונה כבר ערה צועקת "שכנים" נזיין לה את הצורה התחלתי לבתק כשראיתי אותה אל תספרו להורים, אני לא כל כך רע על הברכיים, מקבלת שפריץ לעין שלא יגידו לנו "בעילת קטינות - אסור!!!" על הברכיים, כורעת ומוצצת זין שלא יגידו לנו שעד 18 אסור שלא יגידו לנו שעד 18 אסור שלא יגידו לנו שעד 18 אסור שלא יגידו לנו שעד 18 אסוווווווווור

ד ח

New member
jid יקר

זה שלאבא ש'ך יש גידול בזין, והוא לא יכול לטחון את אמא ש'ך, אז אני צריך לעשות את זה במקומו, לא אומר שאתה צריך להוציא את הכעס שלך עלי. אני יכול להיות אבא שלך.

jid parhatei

New member
ד ח הלא מצחיק

זה שאבא'שך מנשנש בתורה לא אומר שאני חייב לטחון לאמא'שך ת'אגן עוד פעם רק בשביל לעשות לך אחות נכה שתזכה לתואר מזרון השכונה כבר בגיל שנה ושלושה חודשים

ד ח

New member
רק רציתי להודיע,של-parhatiy jid

יש אמא כוסית! אבל כוסית בסגנון של milf hunter והיא גם נותנת לכולם. כי אני יודע עד כמה המצב נואש בפורום מבחינת כוסיות.. אז בקשה, אם אתם צריכים את המספר שלה, שלחו לי הודעה.

jid parhatei

New member
רק רציתי להודיע ש- ד ח

ד ביל, ואבא שלו קצת התעלל בו מינית כשהיה קטן, עלק הביא לו תרוצים כמו, "נגמרו המוצצים בחנות אז דחוף לפה את מה שאבא'שך מביא לך" ...אז אל תקחו כל הודעה שלו ברצינות

idanLANA

New member
אחי אני צריך עזרה

אהבתי את השיר שלך תוכל לעשות לי טובה ולחבר שיר כזה על "סימה" היא אמה של חבר שלי ואנחנו לא מפסיקים לרדת עליו אני צריך שיר שיקטול אותו אחי

למעלה