חג שמח...

חג שמח...

במסגרת הביקורים, הפחות ופחות תכופים, בפורום המוזיקה של נענע - נתקלתי בהודעה הבאה: "ככה עוברים על זה בשקט? ניל יאנג על החוף, יולי 1974 - לראשונה בדיסק בועז כהן 15:10 25/05/2003 29 שנים אחרי שיצא לחנויות, על ויניל, ואחרי שנים רבות וארוכות של תחינות, בקשות והפצרות להעלות את יצירת המופת המלנכולית הזו על דיסק, סוף סוף זה קורה. 10 דולר ו-92 סנט, והוא שלכם. Neil Young On the Beach " וזאת הזדמנות מצוינת להאיץ בחברי פורום משובח יותר (מקווה שאתם מזהים את עצמכם...) לקנות את הקלאסיקה הנפלאה הזו של ניל יאנג (מלך, הבנאדם, מלך). אלבום שמצטיין לא רק במוזיקה משובחת, אלא אף בשני פרטים פיקנטיים: - אחרי שנשחט ע"י לינרד סקינרד, בשירם - "הבית המתוק אלאבמה", שנכתב כמענה ל-southern man של יאנג, מתפנה יאנג באלבום הזה להגיב בסנוקרת משלו... - תסתכלו באתר AMG - ותראו מי הם מלוויו של יאנג לאלבום. כן, כן לא טעיתם - אלו הם ריק דאנקו ולבון הלם מ'הלהקה' (ה-ל-ל-ו-י-ה), וכן דייויד קרוסבי ונאש. אתם עדיין כאן??? רוצו לקנות!

הולדן

לא חיבים לתת קרדיט למי שלא אוהבים..., אבל טוב שעשית את זה בכל זאת
זה אחד האלבומים היותר מיוחדים של האיש הנפלא הזה, וכמי שאבד לו עותק הוניל, אני בהחלט מתכוון להציק לחנות המוסיקה הקרובה אלי.

אני מוכן להשאיל לך את העותק שלי...

וקרדיט חייבים לתת, כן גם לחברים בנענע, שלפעמים 'מתפלקת' להם הודעה שיש בה עניין...

godsdice

New member
אפשר לשמוע את האלבום פה

למי שמעוניין לדעת על מה מדובר

godsdice

New member
שאלה למביני ניל יאנג

חוץ מ- Harvest, On the Beach, והלהיטים הקלאסיים שלו, אני לא מכיר הרבה דברים שלו )הכוונה לאלבומים שלמים(. אז אני מחכה להמלצות מאלה שחרשו את אלבומים שלו, מה נחשבים לאלבומי חובה.

yon2k

New member
המלצות וקצת ../images/Emo32.gif

After The Gold Rush אלבום קלאסי, פשוט מעולה. ואם אהבת את Harvest יכול ליהיות שתאהב את האלבום Harvest Moon שיצא עשרים שנה אח"כ, ומהווה איזשהוא המשכיות לHarvest. והנה ה
הוצאתי היום 80 שקל בצורה מפתיעה, וקניתי לי מתנה שתישאר לכל החיים. לא אלבום נוסטלגי וטוב, ולא הופעה של להקה מסויימת. כן כן, שורה 25 בשער 1 במשחק הגמר של הקבבוצה שלי, הפועל ר"ג. 130 דקות של מתח, עצבים, צרידות, גרעינים מגעילים ומיץ תפוזים ב10 שקל. וזה היה שווה כל רגע, הכול בשביל הנצחון, והמראה מעורר הרחמים של 14,000 אוהדי ב"ש חוזרים לדרום עם ראש מושפל, ואנחנו צוהלים בדרך לכיכר הורדאה. מה לא היה שם? גול שוויון של הדרומיים בדקה 84, הארכה, פנדלים, השוער שלנו התעלף, השופט התעלף. ניצחנו, חגגנו, נשארנו ליגה, קיבלנו מלא ממון לשיפוץ ההרכב לשנה הבאה, וכן, שנה הבאה הפועל ר"ג מול כל הגדולות בליגת אופ"א. ומצטער על ה
, הייתי חייב.

say my name

New member
מה?

באמת חדשות מעולות. יש לי את התקליט, אבל מכיוון שאלוהים נותן שיניים לסנדלר, אז אין לי פטיפון. מרוב התרגשות הלכתי לאמזון לבדוק וראיתי שבאותו שוונג מוציאים גם את re-ac-tor ואת american stars n bars וגם מוציאים כמה דיסקים אחרים בהדפסה מחודשת. באמת שמחה גדולה.

למעלה