חג שמח

קנוניית כד השמן

אני מאחלת לכם את החג הכי שמח שהיה לכם עד היום, ואחד יותר מוצלח כבר בפורים השנה, ובכלל אני מקווה שהיו לכם תעודות מספקות, ושחגגתם את היציאה לחופש כמו שצריך, ולעניינו: המורה [המטומטמת] שלי לתנ``ך התקיפה אותנו השבוע עם העובדה שכל עניין כד השמן שהספיק לשבעה ימים זה סתם סיפור, ושחנוכה זה 7 ימים כי התפספס ליהודים סוכות אחד לפני המון המון זמן. אבל אני זוכרת שבחנו אותנו על הסיפור המקורי בכיתה ו`, זה לא כמו עניין רחב הזונה, על זה היו ליחשושים, רמזים- אבל השקר הזה ממש השתרש אצלי במחשבה. זה מוזר כמו העובדה שעד כיתה ח` לא ידעתי שיש מקצוע כזה גיאומטריה, אפילו שאמא שלי מלמדת בתיכון, מעוות אבל נכון.

N0

New member
יו...

איזה צחוקים גם את N0 לימדו את זה. עשית לו נוסטלגיה. N0 חושב שזה היה בשיעורי יהדות אבל מורה מטורפת לגמרי שכל הזמן צעקה על N0 שהוא מאחר (השיעור שלה היה ביום ראשון בדיוק אחרי טל פרידמן... ) וN0 תמיד היה מוצא תירוצים שלא עזרו לא בשום דבר. (מה יש היום שיעור?! רשום למטה שאין שיעור... הודיעו לי שאין שיעור! מה?! לא מתחילים היום בשמונה ?! (N0 לא מוכשר בלפתח תירוצים )) או איזה שיעורי יהדות מצחיקים היו כל הזמן לימדו למה אין אלוהים ואיך אנשים המציאו דברים ולמה. N0 תגידי איפה את לומדת ?

מכיר את דובדבני?

המורה שלי- היא מטומטמת. היא מלמדת כאילו אנחנו ילדים בפיגור [כמו שאומר שפיץ]. ובכלל בקטע של איחורים, [אני לומדת איתה בשעת 0 יום ראשון, מעיק], היא מאוד מעוותת. מאיפה עלי להקריץ מסר לאומה ולמה הסוס שלי חייב להתפגר?? -אם אתה מכיר אותה, אתה יודע איפה אני לומדת, הסבירות נמוכה, ואני בכלל לא בטוחה שלומדים אצלנו יהדות.

N0

New member
בוודאי שמכיר

אסתר דודבדני האיש והאגדה ואנחנו למדנו יהדות בי` או ט N0 לא בטוח מה שכן נכון שהיא יכולה להיות פוצה מסריחה אבל היא גם יכולה להיות כלה אם אומרים לה שלום במסדרון :) איזה כיתה את ?

למעלה