חג שמח ,

חג שמח ,

ערב חג ..חג אחרון שחגגתי עם אישי .. ימים לא קלים לי ,הכל צף ועולה , מצבי הרוח משתנים ,כל דבר גורם לכעס לתסכול ,לבכי.. מה שמעודד אותי היא הידיעה שזו תקופה קשה שיש לה התחלה וסוף , כן, זו ידיעה שרוכשים ממרום השנים שחולפות. אבל הסביבה לא מבינה ,מנסים לרצות מנסים להבין ,אבל מי שלא חווה לא יבין. ובכדאי להתמודד לקחתי על עצמי מתלה ..מארגנת סופש שבוע קמפינג .(פרטים באירועי "הזולה הכפרית בבן עמי" בפייסבוק) זה קצת מעסיק, משכיח .עוד דרך להתמודד. מאחלת לכולנו חג שמח וכל טוב ש/לכם טלי

פשו שי ת

New member
טלי יקרה

כמו תמיד הימים שלפני ואחרי האזכרה הם ימים לא קלים . הזכרונות צפים ועולים,הרגשות מעורבים לא משנה כמה שנים עברו. מחזקת את ידייך בימים אלו שולחת לך חיבוק חם חיבוק אוהב אנחנו איתך טלי היקרה העשיה המבורכת שלך והתוצאות הנפלאות הן הדרך שלך לומר לכולם למרות הכל ואף על פי כן אפשר להמשיך. בעז'ה תעברי הכל ותחזרי לשיגרה המבורכת של עשיה אוהבת ומחבקת מכל הלב חגית

חג שמח

יודעת שהעשיה למען האחרים עוזרת לך להתמודד עם הזכרונות אולי זה הדרך שלך להתמודד , לעשות לארגן ואת זה עושה נהדר מאחלת לך שהימים הללו יחלפו ותוכלי לחזור לשגרת העשייה שלך כי אני יודעת שאת מהאנשים שעושים דברים לא בטלנית כמוני

למעלה