חג שמח.

חג שמח.

מאחל לכל חברי הפורום נמדהימים שלי ולכל עם ישראל- חג שמח ,כשר ומהנה . ממש עכשיו, בימים אלה,אחרי איסוף חומרים, נכנסתי לעבודה מאומצת באולפן על הדיסק החדש. יש למה לחכות. דברים טובים ויפים בדרך.......... אני תמיד שמח לפגוש אתכם. מקווה שיהיו עוד המון הזדמנויות. שוב, ת ו ד ה לכם על הכל וחג שמח אוהב שלומי

../images/Emo24.gifשלומי יקר שלנו!

חג אביב מקסים לך ולקרובים לך. חג שיביא עימו "מלא "בריאות אושר נחת והצלחות ו...המון טוב! מאחלים לך שתהנה מהעבודה המאומצת...וסומכים עליך במליון אחוז! הסנונית הראשונה ששמענו..("שתדעי)" השאירה טעם מתוק מתוק של עוד-"בהצלחה!!!!
חג מקסים! אוהבים משפחת ונטורה!

חג שמח לזמר לאיש ולאגדה !

כמה כייף לקרוא שגם אצלך כמו האביב יש ליבלוב צמיחה והתחדשות , כל הכבודדד ! נ,ב - גילוי נאות : שתדעו לכם ! "שתדעי" הוא הצילצול של אחי שנמצא רוב היום לידי ...וכל היום אני שומע אותו ונהנה שוב ושוב .

karoleking

New member
נשמההההההההההה../images/Emo24.gif

איך אפשר להעביר חג בלי הופעה שלך.... כמה מזל שייתה הופעה עכשיו. ואיזה כיף שיכולתי לצלם בשקט, בלי לריב עם אנשים... הרגשתי בעננים... ואני עדיין שם. ניהנתי מכל שנייה. כולנו נהננו. כל החברים היו באופוריה. ההופעה הייתה טובה, לא ארוכה מדי, אבל בסדר. זה היה חימום לאופרה. תמונות מחר... אם לא יגררו אותי לכנרת.

ההופעה...גם אנחנו עדייין בהיי../images/Emo13.gif

מצטרפת לכל מילה שלך יקירה איזה מזל שהיתה הופעה.. וכמו תמיד נהנים מאוד! לראות את שלומי ולרקוד עם הקצב...גם אנחנו מאוד מאוד מאוד נהננו משלומי
רק שעכשיו נראה לי כל כך רחוק לחכות לסוף מאי
ואפילו די מעציב
ואתכם חברים יקרים ת מ י ד !!כיף לפגוש
ואני אומרת לעצמי בלב אילו אנשים נפלאים נכנסו לנו לחיים
...(וכן...מי שלא היה ...הייתם חסרים לנו.!!...נשלים פערים במאי..)

itamarmal

New member
איזו הופעה יפה הייתה....

כמו תמיד שלומי יודע לתת את כל כולו... איזה יופי.. ממש נהנינו... מחכים כבר למופע הבא שיהיה... בטח שונה ממה שהיה עד היום עם שירים חדשים מהדיסק החדש.. אבל כמו תמיד אין על שלומי ונקווה שרק יצליח... יחד עם העוסקים במלאכה... חני בני ומיקי וכל הנגנים הנפלאים.... בהצלחה !!!

karoleking

New member
נכון.. היה כיף...מחכים לעוד.

חשבתי על זה שקוראים להופעה "שתדעי".. מה זה אומר לדעתכם על הפלייליסט של שיהיה שם? לא הייתם מצפים שהדיסק יצא לפני ההופעה? ואז יהיו שירים חדשים גם בהופעה? למרות שזה נראה לי מאוד לחוץ, האם לדעתכם זה אפשרי? שתוך חודשיים יצאו עוד 2 סינגלים לפחות ואז הדיסק? איך נספיק ללמוד את המילים בעל פה? לא יתכן ששלומי ישיר לבד...
תדיגו לי מה אתם חושבים...

חג שמח שלמה המלך

אני יודעת שכבר בירכתי אותך ובכל זאת שמחתי לפגוש אותך בבאר שבע ולשמוע שיש דיסק בדרך ויש כמה הופעות בדרך .... תודה על התשומת לב והיחס לילדים שלי שאגב לא הפסיקו לדבר עלייך. נראה לי שגם הם נדבקו " במחלה " שמביאה שמח ללב . לצערי מכבי ת"א הפסידה באותו ערב בדיוק כפי שחששנו אבל השארתה לנו טעם מתוק בפה לעוד הרבה.... אוהבים אותך מאוד משפחת ישראלי

למעלה