חג שמח!

chani206

New member
חג שמח!

קודם כל, רציתי להחמיא על הפורום שבאמת נותן מללללא רעיונות ופותח את הראש למתנות ופעילויות! אשמח לקבל רעיונות ועצות כדי להפוך את יום הולדתו ה30 של בעלי לכמה שיותר קרוב למושלם :) קצת פרטים... אנחנו יחד חמש שנים, הוא מאד אוהב ציפורים וטבע, אוהב גם לצלם ציפורים. חוץ מזה הוא אוהב גם ספרים, מדע בדיוני, הסטוריה, משחקי מחשב של אסטרטגיה בזמן אמת. אוהב את החיים, משפחה, אוכל, סרטים. בהתחלה חשבתי שאקח אותו לצימר ללילה ואולי אשלב גם איזה עיסוי, וביום השני אקבע עם המשפחה שלו ושלי שיפגשו אותנו באיזה יער ונעשה פיקניק או שפשוט נקבע במסעדה והם יפתיעו אותו שם. עקב בעיות תקציב החלטתי לרדת מהרעיון ולחפש משהו אחר... כרגע הרעיון שיש לי הוא לעשות לו יום כיף ביום שלפני היומולדת (היומולדת יוצאת בשבת) ושבשבת כל המשפחה תבוא אלינו ונעשה "על האש" בגינה. (כמובן בהפתעה) חשבתי להדפיס תמונת פסיפס על קנבס. הרעיון הראשוני הוא לסרוק מלא תמונות שלו מתקופות שונות בחיים ולהפוך אותם לאיזה תמונה של ציפור שהוא צילם ואוהב... הבעיה היחידה היא זמן כי לא בטוח שאספיק לסרוק כל כך הרבה תמונות, היומולדת עוד חודש... חשבתי לקחת תמונות של שנינו אבל אין לנו כל כך הרבה כי אף אחד מאיתנו לא אוהב להצטלם. חשבתי לעשות משהו בסגנון ה"א-ב" אבל הכל נראה לי קיטשי מדי. אשמח לקבל רעיונות ותגובות, המון המון תודה, חני

KarinDi

New member
מזל טוב!

קודם כל חג שמח ותודה על המחמאות :) יום הולדת של גברים הוא אכן בעיה סבוכה...גם בעלי תיכף חוגג ואני שוברת את הראש... הרעיון של התמונה נשמע לי מדהים ונראה לי כן שווה להשקיע את הזמן בסריקה. בחנויות צילום יוכלו לעשות זאת עבורך אבל זה מאוד-מאוד-מאוד יקר, והרבה יותר משתלם (גם אם את מחשבת מחיר שעת עבודת שלך) לעשות את זה לבד, אפילו במדפסת משולבת ביתית (מנסיון). האם אין לכם תמונות על המחשב? אולי שווה לבדוק עם החברה שמדפיסה את הקולאז', אולי אפשר לסרוק דרכם וייצא זול יותר? אולי לשלם לאיזה אחיין שכר לפי שעה על הסריקה? בשעה אפשר לסרוק כ-20-30 תמונות בכיף... אני דווקא עשיתי לבעלי יומולדת לפי הא-ב ולא יצא קיטשי, אלא מאוד מוצלח. היינו שנינו ביום חופש והכנתי לכל אות כרטיס קטן, לא חילקתי לו את הכרטיסים לפי האותיות אלא לפי הלו"Z של היום. היו דברים קטנים כמו "ארוחת בוקר" או "שנצ" והיו מתנות גדולות כמו סנדלים וג'ינס. בדרך שולבו גם בילויים כמו טיול למעין ליד הבית ומיני מסיבת הפתעה עם חברים.... ההפתעה עם המשפחה נשמעת לי נהדרת, אולי כדאי להכין אלבום קטן או מצגת, או אפילו שיר מכל המשפחה. עכשיו רק צריך לתכנן את היום הזוגי שלכם. יש לי בראש כמה רעיונות, תגידי לי אם נראה לך שאני בכיוון ונמשיך משם...

chani206

New member
.

תודה רבה! הרעיונות שלך מצויינים ובהחלט את בכיוון. לגבי הסריקה, כפי שציינתי, אין לו הרבה תמונות בכלל ואני חושבת שאת רובן אצטרך לסרוק מאלבומים משפחתיים משנים קודמות, לא נורא, מקסימום המתנה תתעכב קצת. הרעיון של האחיין היה יכול להיות מצויין אבל האחיין הראשון שלי נולד שלשום ואם כמה שהוא מפותח נראה לי שיהיה קצת קשה ללמד אותו עכשיו לסרוק :):) יש לך עוד רעיונות מה לעשות בא-ב? בהפתעה עם המשפחה לא נראה לי שנצטרך איזה תכנית, אנחנו די מצליחים לשעשע את עצמנו תמיד. אשמח לקבל עוד רעיונות, תודה, חני

KarinDi

New member
עוד מזל טוב על האחיין...

איזה כיף! לגבי הא-ב אני יכולה לתת לך רשימה של מה שאני עשיתי, זה התאים ללוז שלנו באותו יום אבל בהחלט אפשר לשנות: לכל אותו נתתי לו כרטיס מתאים, עם קישוטים ובסוף היום נתתי לו קופסה לשמור את הכרטיסים)- הכרטיסים לא ניתנו לפי סדר הא-ב, אלא לפי הלוז אהוב יקר- שיהיה יומולדת מושלם מא-ת (זה היה הכרטיס שפתח את היום) בלונים, גומי (סוכריות), דרך צלחה (יצאנו לדרך...), האוס (תוכנית הטלוויזיה החביבה עליו), וויסקי, זקן, חופש (לקחנו שנינו יום חופש), טיולון, ירקות (הכנתי לו סלט, שזה אירוע משמעותי כי אני שונאת סלט), כרטיס ברכה, לילה טוב, מכנסיים (קניתי לו ג'ינס), (המון המון) נשיקות, סליחה אבל לא סקס אלא סנדלים, עוגה, פיירי (הסבון כלים, כי זה התפקיד שלו בבית, והיה לנו סבון כלים זול וגרוע), צילום (הצטלמנו לאוסף, כדי שלא יהיה בעיות שנה הבאה), קפה (וגם קרין, שזו אני...), בר' היה שם של פאב בו חיכו לו כל החברים, שנ"צ, ות'- תזדקן איתי?! זה מה שאני עשיתי אפשר להוסיף מקומות של מסעדות וכו', חברים, מתנות קטנות ומצחיקות כמו גרביים, מחזיק מפתחות וכו'... כמובן שהשנה אני צריכה להתעלות על שנה שעברה ואין לי שום רעיון...

chani206

New member
תודה רבה רבה

בהחלט נתת לי רעיונות לא רעים בכלל!! אני אתחיל להעלות עוד רעיונות שמתאימים ורלוונטים... אין ספק שהבעיה במתנות כאלה שכל שנה צריכים להתעלות על עצמנו ולחפש משהו יותר ויותר מקורי, אבל זה עדיין כיף לפנק ולחכות לפינוק :)

למעלה