חג שמח!

shunit4

New member
ביום שבו נפגשנו עם הדי

ביום שבו נפגשנו בחיפה עם הדי נסענו לרחוב שרה. שם פגשנו בחורה צעירה שביקשנו ממנה לצלם אותנו, ואמרנו לה שהיא בטח לא יודעת מה כ"כ מיוחד במקום שבו אנחנו עומדים. היא דווקא ידעה, מסתבר. היא ומשפחתה הם הדיירים האחרונים לגור ברח' שרה 10, קומה אחת מעל הקומה הרלוונטית. היא סיפרה שהדיירת המבוגרת שהתגוררה עד עכשיו בדירה בה התגוררה בעבר משפחת ברנד, נמצאת בבית חולים, והדירה מוצעת למכירה... עלינו למעלה במדרגות, התמונה האחרונה היא ליד הדלת... כמובן שהתרגשנו שלושתינו כמו ילדות קטנות, הדי גם סיפרה על נסיבות הכרותה עם מייק, בעצם רק באותו יום היא הבינה שהיא פגשה את מייק במקום שבו היא פגשה אותו - פשוט כי הוא גם שם... יושב על גג של מכונית, עם גיטרה, שר שירים אמיריקאיים ונראה לגמרי לא מהנוף המקומי. התרגשנו גם מההשלכות של העובדה שהדירה עומדת למכירה - אבל במחשבה שניה, הדירה נמצאת בבניין ישן ואולי הוא מיועד להריסה אחרי שכל הדיירים יעזבו אותו. למוזיאון בכל אופן, לדעתי הוא לא מתאים. הדי - שמחתי מאוד לפגוש אותך פנים אל פנים אחרי היכרות וירטואלית ארוכה, ואני מקווה שהפעם הבאה שנתראה תהיה לפני שיעברו 9 שנים

Hedy48

New member
שונית היקרה,

אני מודה לך על שעזרת לי להעלות את התמונות לפורום, את צודקת ,מאוד התרגשתנו כשעלינו על המדריגות שמייק ומשפחתו עלו מאות פעמים. פתאום גם נעשה לי סדר בזכרונות, כי פגשתי את מייק בפעם הראשונה ברחוב סמוך מאוד לדירתו (לא ידעתי היכן הוא גר) היינו מאוד צעירים אז, כניראה בני 16 או 17. It was a pleasure meeting you and Marceli

Hedy48

New member
יעקב יקירי, בקשה קטנה.

אולי יש לך תמונה שצלמתה עם כל חברי הפורום שבאו לפגישה עמי? לא מצאתי אפילו תמונה יחידה. כל התמונות שצלמתי בירושלים גם נעלמו לי, אני ממש חולה מזה.

Alvai

New member
אכן בקשה קטנה... אדבר עם מיקה אני

מניח שלה יש את התמונות... ולא צריך להיות חולים...באים שוב, נפגש מחדש ויהיו תמונות...

daliat1

New member
אתה צודק יעקב שאפשרי להיפגש שוב, אך יש דברים

שלא ניתן להחזיר ולשחזר
גם אני הייתי "חולה" מקטע שכזה

למעלה