חג שמח

מספיק 69

New member
חג שמח

אירציתי לשתף את כולם בסיפור קל לחג אני בן 38 אב לשתי בנות מקסימות , התחלתי לעשן בגיל 27 , איזה מפגר הייתי ,ביום כיפור האחרון החלטתי שאם אני צם מה שלא עשיתי הרבה זמן בחיים אז אני מפסיק לעשן , קראתי את הספר ,לא סיימתי אז ועישנתי ב24 השעות 3 סיגריות. המחשבה להפסיק לעשן ישבה וניקרה לי כל יום במוח. התחלתי קורס של קופת חולים כולל זייבן (לקחתי רק 6 כדורים) קראתי ארת הספר באטרף ,אני סובל מחוסר ריכוזני לא מסיים ספרים בדר"כ (טרפתי את הספר). ואז לפני חודש בדיוק בשעה 2 לפנות בוקר כאשר רני מרדים את הילדה הפעוטה שלי על הידיים ומחזיק אותה על יד אחת וביד השניה אוחז את הספר הבנתי רבותי פשוט הבנתי הלכתי לחדר שינה והנחתי חפיסת סיגריות במגירה שיהיה לכולם בהצלחה זה הכל בראש ובכדי שזה יהיה בראש צריך להבין דבר אחד אין מה להפסיד

grinberg

New member
בגלל שהתחלת בגיל מאוחר גם יותר קל להפסיק

ככה לפחות אומרים כי התחלת לכתחילה עם מודעות יותר גבוהה בסכנת הסיגריה. ילד שהתחיל בגיל 15 יותר קשה לו. זה רק תיאוריה.

אחלה של מילות עידוד

הי לכם, ראשית כל הכבוד שהפסקת, ואין קשר מוכח בין גיל ההתחלה ליכולת ההפסקה. מה שכן הוכח, שהמלכודת עובדת על כולם באותו אופן, ובכל גיל יכולים להיות מובלים כצאן... תבורך, שיחקת אותה, הפסקת להרעיל את עצמך, תישמח ותהנה,

grinberg

New member
לא הבנת אותי

לא התכוונתי להגיב ספציפית להודעה זו רק רציתי להציג את התיאוריה שלי מכיון שגם אני התחלתי לעשן בגיל מאוד מאוחר (22 לפני כן עישנתי ממש ממש לפעמים) ולכן חשבתי שבגלל זה קל לי יחסית להיגמל לעומת אלה שהתחילו לעשן בגיל יותר צעיר. אחרת אני לא מבין למה כולם לא מפסיקים לעשן, כי זה לא עד כדי כך להפסיק. אני כבר מעל שבועיים בלי סיגריה ואני בהחלט שורד את זה. לעומת זאת אני קורא על אנשים שניסו להפסיק עשרות פעמים ולא הצליחו.

למעלה