חג שמח!!!

מיליתו

New member
חג שמח!!!

אני מציצה כאן מתחת לערימות הכביסה והחיתולים והמאמרים והסידורים לנסיעה........ אני ממש מרגישה שאני עובדת בשתיים ורבע משרות (וזה די נכון), ורק מתקשה עכשיו בגלל החגים ובגלל שכולם בבית כל הזמן. לא כמעט שום דבר ורודפת אחרי הזנב של עצמי. אני מניחה שאלו תחושות נורמאליות של אשה צעירה עם ילדים קטנים שמנסה גם להתפתח מבינה מקצועית כפי שהחברה בשנות האלפיים דורשת ממנה.... אז בקושי יש לי זמן לזכור שבעצם אני עדין בטווח חופשת הלידה (למרות שאין כזה דבר לסטודנטיות, המילגה שלי מוקפאת ולקחתי עוד רבע משרה בבי"ח לשנה הקרובה כי אמרו לי שאני יכולה להביא את התינוקת רוב הזמן). מחרתיים לפנות בוקר אני נוסעת עם הקטנטנה לכנס בחו"ל (עם מזוודות, חיתולים, מעילים, סלקל, עגלה וכו') בעוד החצי שלנו, הבעל, והבת "הגדולה" (שאמנם רק בת שנתיים, אבל נראית לי ממש ענקית, במיוחד כשהיא מחליפה לעצמה חיתולים כמעט לבד ומתעקשת לא להגמל מהם). מקווה שיהיה קל וכיף, אני די חוששת, כמובן... אז אני נפרדת לשבוע - תהנו בחג!!!

עדיקים

Active member
חג שמח ../images/Emo140.gif

שתהני -בכל זאת חו"ל, מקווה שאפשר להנות למרות שזה כנס. ולכל הבנות כמובן שיהיה חג שמח.

happy

New member
וואו איזה כיף לך

אני בטוחה שמאוד מאוד תהני. מחכה לקרוא את החוויות שתחזרי. תהני.

מיליתו

New member
באמת היה כיף

ראינו קצת נופים אחרים של שלכת, ומרחבים ירוקים ופסגות מושלגות, ומאוד מאוד התגעגענו הביתה. אני מרגישה שאני ממש מיישמת את עקרון הרצף - והילדה צמודה אלי 24/7... ודווקא אני לא ממש בעד זה... אוריה התמודדה עם הדברים מאוד יפה, אבל עכשיו פתאום יש לה חום גבוה. לא ברור לנו מאיפה זה בא. אני מקווה שזה רק וירוסון חלשלולש ושזה יעבור בקרוב.

למעלה