חג שמח !!!

HayaBee

New member
../images/Emo41.gif 23.5.08 הפנינג ל"ג בעומר בלב-הפארק רעננה

הארוע יתקיים במרכז המסחרי של השכונה יום שישי 23.5.08 אחרי הלילה של המדורות. משעה 11:00- 16:00 יהיו בו הרבה מאוד ילדים והורים צעירים. בשכונה 1500 משפחות שיקבלו עלון לתיבת הדאר, ילדים רבים והוריהם מגיעים לארועים. דרושים דוכנים שונים, גם דוכני מזון להפנינג ברעננה. דוכנים שיש להם דרישות חשמל מוגברות - כמו מתנפחים - יצטרכו להביא גנרטור . כמות הדוכנים הדרושה מוגבלת . אשמח לקבל פניותיכם במייל בחירת הדוכנים נתונה לאישור המזמין.

HayaBee

New member
חג שמח לכל החברים ../images/Emo155.gif מהנהלת הפורום ../images/Emo24.gif

HayaBee

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif15-18/4/08יריד מתנות לפסח בהרצליה

יריד מתנות לקראת הפסח במרכז רחוב סוקולוב בהרצליה ברחוב יתקיימו ארועי ערב , מופעים והפנינג לתושבים. פרסום נרחב של העיריה 15,16,17,18 לאפריל 2008 יום שלישי, רביעי, חמישי 16:00-21:00 שישי 10:00-14:00 זהו מיזם של עירית הרצליה ששיפרה ושיפצה את מרכז העיר והפכה חלק מרחוב סוקולוב ושדרות חן לחד סיטרי, בנתה מדרכה רחבה המשמשת כמידרחוב בקטע המשופץ בו יתקיים הארוע. דרושים דוכני אומנים, דוכני מכירות (לא : מזון, בגדים, פרחים) יסופק חשמל , יש להצטייד בכבל ומפצל, שולחן אחד בלבד עם כיסוי מתאים סביב כל השולחן (להסתיר את רגלי השולחן) כיסא. עלות לדוכן אומנים 150 שח. עלות לדוכן יצירה 200 שח. ההרשמה תתקים בסוקולוב 30. למעונינים נא לשלוח מסר או מייל, חיה

HayaBee

New member
חברים יקרים, אנא צרו קשר במייל, אני עונה

לכולם בשעות הלילה הקטנות, צר לי כרגע עסוקה בהכנות לפסח ולכמה פרויקטים בד בבד וקשה לי לקבל את השיחות ולענות לענין כיוון שאינני מול המחשב. תודה על ההתחשבות והענות לבקשתי לכתוב, מי שלא יכול או לא רוצה בשום אופן לכתוב מוזמן להתקשר.....אני בכל מקרה זמינה....אבל..... חג שמח לכולם, חיה

si17

New member
סדנאות אמנים בעין כרמל

במסגרת פסטיבל האקסטרים שיתקיים בחול המועד בכרמלים יפתחו אמני עין כרמל את סדנאות העבודה שלהם. ניתן יהיה לצפות באומנים היוצרים בפיסול, צורפות, ניפוח זכוכית, נגרות, קדרות ועוד. במקום גן פסלי בזלת ענק, "המחסן של נח" ובו חפצים מעוררי נוסטלגייה מהקיבוץ הישן,. פרטים מלאים באתר עמותת התיירות www.carmelim.org.il חג שמח ויצירתי

HayaBee

New member
סיפור לחג הפסח - ע"י אילן ענבר

שמוליק שהיה יהודי שומר מצוות וגם גאון פיננסי לא קטן, עזב את ברוקלין לטובת הצעת עבודה כסגן נשיא של חברת ברוקרים ידועה במדינת יוטה שידועה כמדינה של המורמונים פלג ( בנצרות). הלחץ על הנשיא היה חזק מכיוון הדירקטוריון: לא יכול" להיות שיהודי ינהל לנו את העסק. אנחנו אנשים דתיים כאן", אמרו לנשיא החברה. הנשיא לקח את שמוליק הצידה לשיחת מוטיבציה והסביר לו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שהוא חייב להתנצר אם הוא רוצה להמשיך להחזיק במשרה המכובדת הזו שגם באה עם משכורת בת שש ספרות כמובן. לשמואל לא הייתה ברירה . עם כל הקשיים שהיה לו להתנצר, לא היה לו קל לאבד משרה כזו. הוא בא הביתה ואמר לאשתו מיום " ראשון אנחנו מתחילים ללכת עם הילדים לכנסיה . " וככה עברו כמה חודשים טובים ואשתו לא הפסיקה להציק לו על הנושא הזה ואמרה לו: זה קשה" לי ככה, אני מתגעגעת לשבת, להדליק נרות, קידוש, חגים. כסף זה לא הכל שמוליק..." וככל שהציקה לו כך גברו על שמוליק מיודענו ייסורי המצפון שלו. עד שיום אחד בא לנשיא החברה שלו ואמר לו תראה, " אני לא יכול להמשיך ככה אני כולי אכול ייסורים מבפנים, כסף זה לא הכל, ואני לא ישן בלילה מזה וגם אשתי לא. זה כבד עלי. נולדתי יהודי ואני רוצה למות יהודי. אם אתה רוצה שאתפטר, אני אתפטר מבלי לעשות מזה עניין". הנשיא הביט עליו בתדהמה ואמר לו שמע " סמואל ככה ( קראו לו הגויים) לא ידעתי שזה כל כך קשה לך, חשבתי שזה עניין של מה בכך להמיר דת. אתה יודע מה, תישאר אצלנו בעבודה ותהייה יהודי כרצונך. אני אטפל בשאר". חזר שמוליק הביתה שמח וטוב לב , רץ לאשתו שישבה על הכורסא מול הטלויזיה וצפתה בתכנית של ריקי לייק ואמר לה: ``צפורה, לא תאמיני , קרה לנו נס, אנחנו חוזרים להיות יהודים, זה בסדר דיברתי עם המנהל והוא משאיר אותי בעבודה". ציפורה הביטה עליו בעיניים יורקות אש ואמרה לו "תגיד, אתה השתגעת? " ושמואל, הביט עליה המום ואמר לה: אבל " חשבתי שזה מה שאת רוצה כל הזמן. כל הזמן בכית לי מה, - את לא רוצה להיות יהודיה בחזרה? שאל. ציפי, הביטה עליו עצבנית עוד יותר ואמרה לו: בטח " שאני רוצה, בוודאי שאני רוצה... אבל עכשיו?? ?? ??? שבועיים לפני פסח???????" סופר בבלוג של אילן ענבר

HayaBee

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשבוע נופש בקלאב הוטל אילת להעברה

22-29.6.08 7 לילות במפואר שבבתי המלון מסוגו. מומלץ מאוד לכל המשפחה. תמורת תשלום.

HayaBee

New member
../images/Emo70.gifשימו לב להודעות המנהלתיות בצד שמאל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לרשום טלפונים בהודעות, הן תמחקנה. אין לעשות אואוטינג לגולש (לציין את שמו הפרטי ללא רשותו, יש להשתמש בניק בלבד)

HayaBee

New member
להכניס קצת רוגע לפורום.....שעת סיפור../images/Emo63.gif

מהי שלווה ? מאת גיל פרץ היה היה מלך אשר החליט להעניק פרס לאומן שיצייר את הציור הטוב ביותר בנושא שלווה. המוני אומנים נרגשים ומלאי מוטיבציה ניסו לצייר את הציור המושלם בו יבחר המלך הנערץ. המלך התבונן בכל התמונות, אבל היו רק שתיים ששבו את עיניו והיה עליו להכריע בין שתיהן. הציור הראשון היה של אגם רגוע מוקף בהרים מושלגים יפהפיים שהשתקפו באגם בצורה מושלמת. שמיים כחולים התנוססו מלמעלה ובהם שטו עננים לבנים רכים. כל מי שראה את הציור הזה חשב שזהו הציור המתאר בצורה הטובה ביותר את המשמעות האמיתית של השלווה. גם בציור השני,הופיעו הרים. אולם הם היו מסולעים וחשופים. מעל התנוססו שמיים אפורים. גשם עז נחת על הקרקע ורעמים וברקים נראו בשמיים. בצדו של ההר היה מפל מיים גועש ושוצף כל מי שהתבונן בציור הזה לא יכול היה להבין מדוע המלך בחר בו כמועמד אפשרי לזכייה. הציור לא נראה רגוע ושלו כלל. אולם כשהמלך התבונן בציור, הוא ראה תמונה אחרת לגמרי: מאחורי המפל הגועש גדל שיח קטן בחריץ של הסלע. ובתוך השיח הבחין המלך באימת ציפור הבונה לה קן... שלווה מושלמת איזה ציור זכה בפרס ? המלך בחר בציור השני. כששאלו את המלך מדוע? הוא הסביר: ששלווה אין משמעותה להיות במקום שלו, בו אין רעש,צרות או עבודה קשה. שלווה מושלמת משמעותה: היכולת להיות במרכז ההמולה והצרות ובכל זאת להישאר רגוע בלבך. חג אביב שמח !

HayaBee

New member
קניידאלאך ../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

קניידאלאך מאת אפרת שטרן עָרַכְתִּי אֶת שֻׁלְחַן הַסֵּדֶר לִשְׁלֹשִים וּשְׁנַיִם אִישׁ, בִּשַּׁלְתִּי סִיר עִם קְנֵיידָאלָאךְ וְגַם גֶעפִילְטֶע פִישׁ. אֲבָל - - - בְּשֵׁשׁ בַּבֹּקֶר כְּבָר צִלְצֵלגִּיסִי מִבִּנְיָמִינָה, אָמַר שֶׁלֹּא יַגִּיעַ אִם תִּהְיֶה שָׁם דּוֹדָה מִינָה; בְּשֶׁבַע מִינָה הִתְקַשְּׁרָהשֶׁלֹּא לִבְנוֹת עָלֶיהָ - כִּי אֵין לָהּ עֲצַבִּים לַזִּיּוּפִים שֶׁל סַבְתָּא לֵאָה; מִיכָאֵל מִיָּקְנְעָםבִּשְׁתֵּים-עֶשְׂרֵה צִלְצֵל - אָמַר שֶׁלֹּא יָבוֹא אֵלַי לִפְנֵי שֶׁאֶתְנַצֵּל; בְּאַרְבַּע חֲמוֹתִי הוֹדִיעָהשֶׁנִּשְׁכַּח מִמֶּנָּה - כִּי הַבִּשּׁוּל שֶׁלִּי תָּמִידגּוֹרֵם לָהּ לְמִיגְרֶנָה; וּבַת אָחִי אָמְרָה שֶׁהִיא תַּגִּיעַ הַשָּׁנָה - בִּתְנַאי שֶׁלֹּא יְנַדְנְדוּ לָהּשׁוּב עַל חֲתֻנָּה!! - - - - - - - - - - נִיתַקְתִּי אֶת הַטֶּלֶפוֹן, יָרַדְתִּי לַמַּרְתֵּף וְהִצַּעְתִּי לַתַּאיְלַנְדִית בַּסֵּדֶר לִ'שְׁתַּתֵּף. עָלִינוּ יָד בְּיָד בַּמַּדְרֵגוֹת אֶל הַסָּלוֹן, וְשָׁם בַּקְבּוּק שֶׁל ווֹדְקָה שָׁפַכְנוּ לַגָּרוֹן; סִפַּרְתִּי לָהּ עַל קִינְג פַּרְעֹה וְכָךְ, בְּלִי לְהַרְגִּישׁ, חִסַּלְנוּ אֶת הַצִּימֶעס וְהַגֶּעפִילְטֶע פִישׁ; מָרָק עִם קְנֵיידָאלָאךְ בִּשְׁלוּק אֶחָד שָׁתִינוּ, וְשַׁרְנוּ 'דַּי-דַּיֵּנוּ' וְגַם 'עֲבָדִים הָיִינוּ'; גַּם צְלִי בָּקָר הִשְׁמַדְנוּ בִּזְרוֹעַ נְטוּיָה, וְאָז בִּשְׁנֵי קוֹלוֹת זִמַּרְנוּ אֶת הַ'חַד גַּדְיָא'; וּבַחֲצוֹת הִסְתַּרְתִּי לָהּ אֶת הָאֲפִיקוֹמָן, וּכְשֶׁמָּצְאָה - רָקַדְנוּ יַחַד סְטֶפְּס עַל הַשֻּׁלְחָן! וְאַף שֶׁכְּבָר הָיִיתִי מִתְנוֹדֶדֶת כְּלוּלָב - יָדַעְתִּי בְּלִבִּי שֶׁבְּכָל פֶּסַח מֵעַכְשָׁו לֹא אֲנַסֶּה כְּלָל לְהָבִיא אֵלַי שֵׁנִית אֶת דּוֹדָה מִינָה, כְּדֵי שֶׁלֹּא תִּפְגֹּש כָּאן אֶת גִּיסִי מִבִּנְיָמִינָה, וְלֹא אֶת בֶּן-דּוֹדִי - כְּדֵי שֶׁלֹּא תִּהְיֶה שׁוּם סְצֶנָה, וְלֹא אֶת חֲמוֹתִי - שֶׁלֹּא תַּחְטֹף לִי כָּאן מִיגְרֶנָה, וְרַק אֵרֵד אֶל הַמַּרְתֵּף וְאֶת הַשִּׁיקְסֶע שׁוּב אַזְמִין לָחוֹג אִתִּי כָּאן סֵדֶר כָּשֵׁר לִמְהַדְּרִין!!!

HayaBee

New member
הרצליה, ארועי האביב - דיווח מהשטח

ביליתי את אחר הצהרים והערב בהרצליה בצל הארועים שהעיריה הפיקה לטובת תושבי העיר ובעלי החנויות ברחוב הראשי, רחוב סוקולוב ושדרות חן. הרחוב היה חגיגי מוצף פרחים מפוסלים ססגוניים ומגוונים בגדול , הדוכנים הועמדו בשורה יפה מכוסים באחידות באל בד אביבי. השעות הראשונות היו קצת חמות ושימשיה לא היתה מפריעה , כשירד הערב נעשה ממש ממש נעים, תושבי העיר הגיעו למקום, נהנו מהאוירה, התגודדו ליד הדמויות מהאגדות, נהנו מתאטרון הבובות וערכו את קניותיהם כמובן בדוכנים. שתי תזמורות משני צידי הרחוב הנעימו במוסיקה עכשיוות, והיה גם דיגי שהיה מופקד על התקליטיה. רוב הדוכנים נהנו ממכירות טובות, רובם חוזרים מחר מלבד אלו שמראש הודיעו על תוכניות אחרות . היה טוב ונחמד היום בהרצליה, אני נהנתי גם מהכרות עם בעלי דוכנים חדשים שלא הכרתי בעבר ומחברים המככבים כאן בפורום - היה ממש נחמד להכיר את הדמויות שמאחורי הכינוי......לא מגלה !!!

אהוד55

New member
הרצליה ארועי האביב

אכן, אירוע ססגוני ואכן נכון , שבשעות אחר הצוהרים היה חם נדמה לי שלא חשבו על זה מספיק , בשורה התחתונה אכן הערייה השקיעה באמת הרבה מאוד וכאחד שיש לו זיקה ,לירדים ודוכנים אוכל לומר שנהינתי והיה נחמד מה שכן רווחים על מנת לצבור לפנסיה לא הצלחנו אבל אבל למכור אכן הצלחנו בכל מקרה היה נחמד וטוב לקראת הסיום נשאלנו על ידי המפיקה של הערייה אם היה בסדר והתשובה הייתה אכן כן כן ירבו אירועים כאלה

היו שם הרבה ילדים?

יש לי דוכן יצירה לילדים.... היו שם הרבה ילדים? היו עוד דוכנים שמכרו דברים לילדים? היה להם מכירות טובות? אשמח לשמוע תגובות עד הצהריים.....

HayaBee

New member
ארועי פסח - ביד מרדכי - דרושים דוכנים

בחול המועד פסח כמקובל על ידי בנק הפועלים יהיו כל האטרקציות ביד מרדכי פתוחות לקהל וכניסה לא תעלה כסף. בקיבוץ יש מספר אטרקציות רב ומגיעים אלפי אנשים מדי יום ביומו. יתקיים יריד בקיבוץ ודוכנים מוזמנים להשתתף, כל סוגי הדוכנים מוזמנים לכל אחד מימי היריד. היריד יחל ביום שני 21.4.08 עד יום שישי 25.4.08 מחיר לדוכן אומנים 100 שח. לדוכני יצירה וסדנאות , דוכני מזון ימסר מחיר בנפרד. נא לפנות אלי במייל לצורכי הרשמה ותאום. חיה

למעלה