חג שמח!!!

מצב
הנושא נעול.

צוקה1

New member
יופי ,מזל טוב על הדופק

חג שמח!!!
אז סוף סוף עברנו אולטרסאונד ראשון ושמענו את הדופק...איזה קטע ענק זה! הבחילות שלי רק מתגברות....בלי הקאות...אבל המחשבה שאני בהריון שווה הכל. אני מאחלת לכולכם חג שמח ובשורות טובות...וכמו תמיד, יש לי שאלות: 1. האם כולכם המשכתם במעקב הריון אצל רופא פרטי ? 2. תזכירו לי...איזו קופת חולים מחזירה כסף עבור תרומה? 3. האם מספיק שהבעך יהיה בקופת חולים מסוימת כדי לקבל החזר על תרומה או שהאשה חייבת להיות חברת הקופה? בינתיים זהו....אני מאמינה שיהיו לי עוד בהמשך... תודה וחג שמח.
יופי ,מזל טוב על הדופק
חג שמח גם לך(איזה שם ארוך בחרת לך
). יש לך חגיגה כפליים
-איזה מרגש תהני . לא יכולה לעזור -אני לא בהריון, שזה מאוד לא טוב ,ולא רק זה אלא שגם אני שייכת לקופ"ח כללית, שזה ממש ממש רע, כי שם אין החזרים כלל. המון הצלחה והמשך הריון תקין ושלוו צוקה

צוקה1

New member
ההודעה היא ל- 1080011

יופי ,מזל טוב על הדופק
חג שמח גם לך(איזה שם ארוך בחרת לך
). יש לך חגיגה כפליים
-איזה מרגש תהני . לא יכולה לעזור -אני לא בהריון, שזה מאוד לא טוב ,ולא רק זה אלא שגם אני שייכת לקופ"ח כללית, שזה ממש ממש רע, כי שם אין החזרים כלל. המון הצלחה והמשך הריון תקין ושלוו צוקה
ההודעה היא ל- 1080011

משמח לשמוע על הדופק

חג שמח!!!
אז סוף סוף עברנו אולטרסאונד ראשון ושמענו את הדופק...איזה קטע ענק זה! הבחילות שלי רק מתגברות....בלי הקאות...אבל המחשבה שאני בהריון שווה הכל. אני מאחלת לכולכם חג שמח ובשורות טובות...וכמו תמיד, יש לי שאלות: 1. האם כולכם המשכתם במעקב הריון אצל רופא פרטי ? 2. תזכירו לי...איזו קופת חולים מחזירה כסף עבור תרומה? 3. האם מספיק שהבעך יהיה בקופת חולים מסוימת כדי לקבל החזר על תרומה או שהאשה חייבת להיות חברת הקופה? בינתיים זהו....אני מאמינה שיהיו לי עוד בהמשך... תודה וחג שמח.
משמח לשמוע על הדופק
שיהיה הריון קל ומאושר

פיש10

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב לכבוד ההריון והדופק!

חג שמח!!!
מזל טוב לכבוד ההריון והדופק!
מאחלת לך המשך הריון קל ותקין. 1. אני המשכתי במעקב אצל רופא פרטי, ההריון הזה הינו יקר מידי בכדי לאבד אותו. 2.לי מכבי החזירו 8400 ש"ח על התרומה. 3. לא יודעת לענות לך על השאלה השלישית. מקווה שתעדכני אותנו בהמשך על ההתפתחות וכו' תרגישי טוב .

היי "מספר המזל", ויופי של ../images/Emo127.gif

חג שמח!!!
היי "מספר המזל", ויופי של

קודם כל שופה על הדופק ויופי של
. לגבי הבחילות
עדכנו אותך שאת בהיריון
כל עוד וזה בחילות ולא הקאות אז זה בסדר. אצלינו היו גם הקאות
. אומרים שבד"כ עד שבוע 14-15 זה עובר, אבל לפעמים יש איזה שהוא תזכורת במהלך ההירון. אנחנו למרות שההיריון של פלפלת הייתה מוגדרת היריון בסיכון גבוה וזאת בלשון המעטה, את מעקב ההיריון ביצענו דרך הקופה. היה לנו המון מזל בכך מאחר שמצאנו רופא של הקופה שמומחה במקרים כמו של פלפלת והתיחס עלינו ממש כמו מטפולים פרטיים שלו. זה כלל נייד שלו ומעקבים שלו איתנו גם בערב וגם קשר צמוד עם ב"ח כאשר פלפלת הייתה מאופשזת. זכרי יש לפניך לבצע עכשיו את הבדיקות הסטטיסטיות
שקיפות עורפית ובדיקות הדם המלוות אליו, סקירה מוקדמת, סיקרה מאוחרת ולדעתי רק עם יש חשד של ממצא חרגי
אבל זו דעתי בלבד, דיקור מי שפיר. כל הבדיקות האילו נעשות בפרטי והן יחסית די יקרות (עבור סקירה מוקמת שילמנו 2000 ש"ח אצל מי שנחשב לבין המומחים ביותר בתחום, ד"ר בורנשטיין. ד"א אני מאד מאד ממליץ לך כבר מעכשיו לקבוע טורים לבדיקות אילו כי ותפלאי שכבר עכשיו יהיה לך קצת קשה להזמין טור על אף שאת השקיפות מבצעים בשבוע 12 והסקירה המוקדמת מבצעים בשבוע 15. אני מצרף לך דף מעקב היריון אינטראקטיבי שמאד עוזר עם מעקבים וקביעת מועדי בידיקות. את תאריך מחזור האחרון יש להכניס את תאריך ההפריה פחות 15 יום. המון המון בהצלחה

ronitili

New member
1080011 ../images/Emo65.gif מזל טוב על ה../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

חג שמח!!!
1080011
מזל טוב על ה

איחוליי ../images/Emo140.gif תמשיכי כך ../images/Emo57.gif עד

חג שמח!!!
איחוליי
תמשיכי כך
עד
ללידת
מושלם/ת יכולה לענות רק שבעבר המשכתי את מעקב ההריון שלי אצל רופא הנשים הקבוע שלי, לאו דוקא אצל הרופא במכון בו הריתי.

הי 1080011

חג שמח!!!
הי 1080011
מברוק על הדופק, מצטערת לשמוע על הבחילות, יכולה רק להגיד שאני שותפה לגורל, גם לי התחילו בחילות בימים האחרונים ואני לא יודעת מה לעשות חוץ ממה שהרופא אמר לי: לאכול כל שעתיים ארוחה קטנה שלא ממש עוזר, כי 20 דקות אחרי כל ארוחה, הבחילה חוזרת. לא יודעת מה להגיד על המעקב הריון, גם אני מתלבטת באותו נושא- אפילו אנצל את השרשור שלך כדי לקבל מידע! מקווה שתחושותייך הגופניות המעיקות יעברו מהר, וכה לחי אוריינית

1080011

New member
כל 20 דקות?? כל 5 דקות...

הי 1080011
מברוק על הדופק, מצטערת לשמוע על הבחילות, יכולה רק להגיד שאני שותפה לגורל, גם לי התחילו בחילות בימים האחרונים ואני לא יודעת מה לעשות חוץ ממה שהרופא אמר לי: לאכול כל שעתיים ארוחה קטנה שלא ממש עוזר, כי 20 דקות אחרי כל ארוחה, הבחילה חוזרת. לא יודעת מה להגיד על המעקב הריון, גם אני מתלבטת באותו נושא- אפילו אנצל את השרשור שלך כדי לקבל מידע! מקווה שתחושותייך הגופניות המעיקות יעברו מהר, וכה לחי אוריינית
את מספרת לי?...קראתי קצת על הבחילות האלה ובאמת היה כתוב מה שהרופא אמר לך לעשות...לאכול כמה ארוחות קטנות ביום....בקצב של הבחילות האלה זה יוצא שצריך לכול כל היום, כי כל 5 דקות הן חוזרות... וגם היה רשום לאכול קרקרים....איזה קרקרים אני אוכל עכשיו? מקמח מצה? והיה רשום גם למצוץ שורש זנגוויל(ג'ינג'ר)...אז אני הולכת לקנות איזה שורש כזה...שיהיה לי מה למצוץ....

שרון991

New member
מזל טוב שימשיך כך../images/Emo57.gif

את מספרת לי?...קראתי קצת על הבחילות האלה ובאמת היה כתוב מה שהרופא אמר לך לעשות...לאכול כמה ארוחות קטנות ביום....בקצב של הבחילות האלה זה יוצא שצריך לכול כל היום, כי כל 5 דקות הן חוזרות... וגם היה רשום לאכול קרקרים....איזה קרקרים אני אוכל עכשיו? מקמח מצה? והיה רשום גם למצוץ שורש זנגוויל(ג'ינג'ר)...אז אני הולכת לקנות איזה שורש כזה...שיהיה לי מה למצוץ....
מזל טוב שימשיך כך

מצב
הנושא נעול.
למעלה