חג שמח
סקר>>

RaZiK4

New member
חג שמח../images/Emo9.gif סקר>>

[אני המצאתי
] אצל מי אתם חוגגים ערב חג? איפה הם גרים [או אתם
]? ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]? מה אתם לובשים? מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? מה אתם מאחלים לכל השאר
? [אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה
] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו
?
חג שמח
שנה טובה לכולם

RaZiK4

New member
עונה לעצמי ../images/Emo6.gif

אצל מי אתם חוגגים ערב חג? סבא וסבתא איפה הם גרים [או אתם ]? אשדוד ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]? ישן
מה אתם לובשים? חולצה ורודה עם הדפס, מכנסי דגמח ונעליים
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה לי הכי טוב בעולם, ושלא יהיו אכזבות. מה אתם מאחלים לכל השאר? כל מה שהם מאחלים לעצמם. [אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו? קרן פלס שולטת
תשמעו שירים שלה... מה עוד היה השנה? סתם שנה משעממת.

ח0חו0ית1

New member
עונה:)

אצל מי אתם חוגגים ערב חג? אצלינו איפה הם גרים [או אתם ]? חח בבית ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]? מה אתם לובשים? בגדים מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה כיף מה אתם מאחלים לכל השאר? שיהיה גם לכם כיף שנה טובה

ח0חו0ית1

New member
אה שכחתי שאלה../images/Emo122.gif

אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו? ממ.. אפרת

נה נה נה נה סוף עונה../images/Emo192.gif

אצל מי אתם חוגגים ערב חג? פה בבית איפה הם גרים [או אתם ]? בית שאן ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]? - מה אתם לובשים? ממממ מכנס שלושתרבה וגופייה מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שאני אמצא אהבה
מה אתם מאחלים לכל השאר? גם
[אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו? מממ לא יודעת

חג קקה../images/Emo10.gif../images/Emo134.gif

אצל מי אתם חוגגים ערב חג
אצל סבתא... איפה הם גרים [או אתם ]
קומה מתחתנו
ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]
אני עולה קומה וישנה במיטה שלי
. מה אתם לובשים
בגדי יום-יום. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה
שומדבר. מה אתם מאחלים לכל השאר
תהיו בריאים ואל תעשו את הטעויות שאני עשיתי
[אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו
לטובה
ציוניי הבגרות שלי. לרעה
כל השאר
. שנה טובה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה..

אצל מי אתם חוגגים ערב חג? חברים איפה הם גרים [או אתם]? 5 דקות נסיעה מפה ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]? לא מה אתם לובשים? מכנס שחור וחולצה סגולה מTNT מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שלא תהיה כמו זאת, שתהיה יותר טובה! אהה וגם לראות הרבה את אפרת
מה אתם מאחלים לכל השאר? שתהיה לכם שנה טובה, תהיו בריאים ותגשימו את כל החלומות שלכם
אהה וגם- בהצלחה בלימודים! [אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו? אממ..

psycho360

New member
!

[אני המצאתי] כל הכבוד אצל מי אתם חוגגים ערב חג? בן דוד שלי הכוסון שלי והיפה שלי והגורם לי לחוש כוסית
איפה הם גרים [או אתם ]? טבריה ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]? אולי מה אתם לובשים? משהו יפה ויוקרתי
. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה קל מה אתם מאחלים לכל השאר? חג נהדר [אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו ? indeed. טורקיה!
חג שמח
חזרה שנה טובה לכולם
חזרה!!

N0 far

New member
עונה../images/Emo6.gif

אצל מי אתם חוגגים ערב חג? אצל דודים
איפה הם גרים [או אתם ]?מעלות ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]? אכן
מה אתם לובשים? אמממ להתחיל להגיד הכל-סתם?
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? כל מה שכולם מאחלים לעצמם והרבה יותר
מה אתם מאחלים לכל השאר? תלוי מי זה השאר
[אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו? יש הרבה

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo75.gif

אצל מי אתם חוגגים ערב חג?בולגריה ישנים שם [רק לאלו שלא עושים בבית]?לא אני נוסעת רק לערב אחד לבולגריה
ברור שישנה מה אתם לובשים?לקחתי מזוודה ענקית-כיאה לי מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?אהבה מה אתם מאחלים לכל השאר?גם [אין לי כוח לשאול את כל השיר השנה ותוכנית השנה] אז יש משהו שעשה לכם את השנה ואתם רוצים להזכר בו?התאהבתי

psycho360

New member
התאהבת? וואע, כיף לך. באלוהים כיף

לך. כבר שכחתי איך זה מרגיש

KiShKooSh

New member
לא בטוח שכדאי לך../images/Emo6.gif

זה סיפור ארוך והזויייייייייייייייייייי

למעלה