חג שמח

עמליה3

New member
חג שמח../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif

להיות הראשונה בשנה חדשה זה כיף. כנראה שכולם עייפים מאתמול מהאירוח. שקט בחוץ ואפרפר רק אני והמקלדת. נאחל לכולכם בברכתה של נעמי שמר " כל שנבקש לו יהי" ועוד מימלותיה של נעמי שמר: "אין חדש תפוח בדבש"

shkedud

New member
בוקר של שנה חדשה עמליה

אני לא עייפה מהאירוע של אמש. לא ישנתי טוב בלילה בגלל הכלב של השכנים שלי, והבעייה הגדולה, שאם אני מעיזה להתלונן - השכן צועק עליי. נו מילא, שיהיה לנו טוב. איך היה אתמול?

shkedud

New member
בת אל שנה טובה ובוקר טוב

עכשיו קצת טיילתי בהודעות הפורום, וראיתי שסיפרת על אחותך. מה שלומה? היא עדיין בבית החולים? מאחלת לה הרבה בריאות, ולך

בוקר טוב לשנה החדשה,../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

מי יייתן ואכן יתגשמו כל משאלות לבנו בשנה הזו, מקווה שנהניתם מארוחת החג אתמול בערב, אני מאד נהניתי, התארחתי אצל המחותנים שלי, והיה יפה מאד, טעים מאד, ובכלל היה כיף.

boaz31

New member
ראשית בדיחה-על המורה ללשון השובבה

"אני מופתע", אמר בעלה של המורה ללשון כאשר שב לביתו ומצא את אשתו עסוקה באהבים עם השכן. "לא ולא יקירי", ענתה המורה ללשון, "אני מופתעת, אתה נדהם..."

shkedud

New member
עוד בדיחה לשונית

בארה"ב הברית היתה אישה שבעלה הפסיק לשים לב אליה. הלכה הגברת ומצאה לה מאהב כושי (לא יפה להשתמש בביטוי הזה - אני יודעת) רמזה לבעלה רמיזות, וההוא - לא שם עליה... יום אחד חזר הבעל לביתו, ותפס את אשתו והמאהב על חם. ואז הוא אמר: "מה???? יש לך מאהב?" אז היא ענתה לו: הרי אמרתי לך, שחור על גבי לבן...

עמליה3

New member
מורה ללשון?

אז מה כתב אבשלום קור: יום אחד אמא שורוק קמה וגילתה שחולם חסר. היא קראה לאחיה צירה כדי לחפש את חולם,כי אבא שוא נח. לבש צירה בגד כפת ויצא לדרך, בדרך פגש בשתי אותיות בו"מפ והתפתחה שם תיגרה. צירה חטף פתח בראש. צירה ששם דגש חזק על אומץ,זרק עליהם חיריק וברח. בדרך פגש קמץ קטן שסיפר ששמע שחולם מסתתר בקובוץ שורוק. הלך צירה לקובוץ שורוק ואכן מצא את חולם- מסתתר במזכירות החדשה של המשק. איזה בנין- התפעל. וכשהגיע הביתה אמא הורידה לו : כזה מקף שחולם נהיה סגול.

shkedud

New member
וואו עמליה, בקטע זה אני פותחת את

השיעור הראשון בתורת ההגה!!!

shkedud

New member
למה כבדים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif דווקא צוחקים../images/Emo70.gif

בת אל 7

New member
חג שמח לכולם, אנפה רק על תגידי

שאנחנו כבדים,הנה בדיחה בשבילך אחרי שרעדת מתשוקה אחרי ליל הכלולות,התגאתה הכלה בפני אמה שהיתה הראשונה אצל בעלה. התפלאה האם" הכיצד? הרי אצל גבריםאף פעם אי אפשר לדעת, השיבה הבת:הו כן זה עוד היה ארוז בפלסטיק.

shkedud

New member
המלצה חמה לסרט נהדר

מחר בערוץ 2 (אני חושבת) "כשהנערים שרים" - עוד לא ראיתי, אבל אמרו לי שזה סרט חובה!!!

yaely2

New member
מנהל
שנה טובה שנת בריאות ואושר ../images/Emo24.gif

שלום כולם, זה עתה שבתי מבית הכנסת, אני אוהבת את המקהלה הנפלאה, את בני כיתתי וגילי שאוכלים נבלות וטרפות ועדיין פוקדים את בית הכנסת שלנו בחגים, את הציבור הדתי האמיתי והזעזוע על פניו בעת הקריאה של הפיוט "ונתנה תוקף" והמכיל את המשפטים הנוראים. הנה חלק מהם בראש השנה ... מי במים ומי באש, מי בחרב ומי בחיה, מי ברעב ומי בצמא, מי ברעש ומי במגפה, מי בחניקה ומי בסקילה,.... אוהבת לחזור הביתה ישר לאוכל הטעים ולהודעות המקסימות. יש לי בקשהאם אתם יכולים (לא אבוא בטענות אם אין אתם יכולים) אנא, אל תגיבו על הודעה שלילית. יש הודעה שמישהו טוען ש"הפורום משעמם" יבושם לו. ה"פורום כבד" גם שיבושם לו. נמשיך כרגיל כאילו לא הדבר אינו כתוב. הפורום שלנו אינו אובייקטיבי הוא בפרוש מבליט את החיובי והטוב.

שי1951

Member
שנה טובה לכל חברי../images/Emo82.gifהפורום../images/Emo24.gif

שנה טובה לכל החברים בפורום שנת שלום אושר ובריאות לכולם מיטב האיחולים

boaz31

New member
הנה יש בדיחה -../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif../images/Emo150.gif

דני: "אבא שלי החליט לעשות ניסוי. הוא לקח צמיגים של פורשה, רדיו של מרצדס, מושבים של B.M.W, ברקסים של מיצובישי והגה של טויוטה." גילי: "ומה יצא לו מזה?" דני: "שלוש שנות מאסר!"-

yaely2

New member
מנהל
שנה טובה לשי לבועז ולכולם ../images/Emo168.gif

שלום שי, יופי של מנגינה הופתעתי כי לא ציפיתי לקצב כזה. לבועז תודה על הבדיחות.
ותודה מראש לכל אלה שיכתבו הערב

shkedud

New member
יעלי - האם "ונתנה תוקף" היא

לא תפילה של יום כיפור? האם את מכירה את הגירסה המולחנת של יאיר רוזנבלום ז"ל, שהולחנה לחברי קיבוץ בית השיטה ואחד מהם מבצע אותה? זו גירסה יפהפיה. את יודעת בילדותי נהגתי ללכת עם סבי לבית הכנסת. הוא היה חזן, והיה מקבל את הכבוד להתפלל נעילה בציבור. כל כך אהבתי לחסות בצל הטלית שלו. בשנים האחרונות אני לא כל כך מגיעה לבית כנסת גם כי התרחקתי רוחנית משם וגם פיזית בקיבוץ שלנו אין בית כנסת והקרוב ביותר נמצא די רחוק. אבל אני יכולה להבין את החויה הנעימה שהיתה לך בביקורך שם

למעלה