חג שמח.......

חג שמח........./images/Emo74.gif

חג שמח ושנה טובה לכולםםם שנת פריחה ולבלוב אושר ושיגשוג המון בריאות ואהבה שלום ושמחה ממני המתגעגעת חן המקורית

טאקילה~*

New member
שנה טובה חן וחיים../images/Emo74.gif../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

הרבה ברכות לשנה החדשה ותפסיקי להבריז אהה.. חג שמח.

טאקיייייי

שנה טובה ומתוקה לך ולכל המשפחה ומבטיחה לא להבריז עד השנה הבאה ממני חן המקורית

LIRI שלירי

New member
יאוווו חן המקורית אני לא מאמינה....

לחןןןןןןןןן שנה טובה ומאושרת שנה מקסימה שנה נהדרת המון בריאות לך ולכל בני ביתךךךך איזה כייף לראותך פההה מאוההההההההה ענקית מהדרום לצפון

לירוששששש

שנה טובה ומתוקה.. חברתי היקרה שנה של ליבלוב ופריחה ובריאות לכל המשפחה ממני חברתך המתגעגעת חן

ג´רי ג´ריהוווווו

געגועינו אליכם זה הדדי על כן עונה לך באופן מיידי שנה טובה ומתוקה לך למדליקה ולכל המשפחה חן

חן המקורית , מקורית............../images/Emo140.gif

שמחה לראות אותך פה......... שתהיה לכם שנה טובה טובה........... עם הרבה אושר בריאות וכיף. שיהיה לכם חג שמח יקרה. מיסרי ד"ש.
י.

ידידת אמתתתתתתת

גם אני אותך שמחה לראות.... ולחזור ולשוחח ולבלות מאחלת שנה טובה אושר, בריאות, ואהבה חן

י פ ע ת

New member
חנצ´וק?../images/Emo12.gif...ככה? פתאום?

יאללה, שובי הביתה! שנה טובה לך ולהוא עם הלשון חחחח שנה פוריה ומשגשגת מוצלחת ומאושרת!

יפעתתתתתת

איך התגעגעתי לימיי השמחה ימיי הצחוק והתחפושות הג´אלות והבדיחות ימיי ההולדת וההריונות וסתם להעביר יום בכייף עם חברות שתיהיה לכם שנה טובה עם המון בריאות והצלחה והמון אושר ושמחה חן

מיקוקו....

ימלעון....לא מזהה את אחותך ממש בושה וחרפה וואללה דפקת שאלה ממש בוש וכלימה והפעם אני סולחת אבל גם לא שוכחת ורוצה רק לאחל שנה טובה ומתוקה לך ולכל המשפחה ממני אליכם חיבוקים ואהבה ובמיוחד לילדה הקטנה חן

מתוקה40

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif חןןןןןןןןןןן

חג שמח. שנה טובה לך ולבני משפחתך, בריאות, אושר וכל אשר ליבך יחפוץ.
ותחזרו מהר, גם אני בין אלה שהתגעגעו אליכם. מתוקה40

מתוקה.....

מתוקה כשמך את.... שנה טובה ומתוקה בריאות אושר ושמחה חזרנו אליכם במהרה כי גם אנחנו געגענו נורא חן

חחחחחחחחחחחחחחןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שנההההההההההההה נפלאההההההההההההה לאן נעלמת???????????????????????????????? אני מצלצלת ומצלצלת ואין תשובההההההההההה חייגי דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! געגעתי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

דרדסונהההההההה

שנה טובה ומתוקה נעלמתי....יצאתי קצת לחופשה וחזרתי לכאן יותר רעננה עם שמחה....ומוכנה לזמר לשיר...ולשמוח כי עכשיו חזרתי עם הרבה כח התקשר אלייך במהרה אך עד אז שנה טובה ומתוקה לך ולכל המשפוחה חן

למעלה