חג שמח

פאמקי

New member
חג שמח../images/Emo74.gif

שהיה לכולנו חג שמח. היכן אתן בחג? מקווה שכל אחת מכן, נמצאת בחברת א/נשים שהיא אוהבת ושאוהבים אותה. תודה לכל המאחלות כאן ובאופן אישי, חיממתן לי את הלב. המון בריאות לכולנו (וגם לכלבה האהובה שלי, שמופצצת באנטיביוטיקות בימים אלו- זאת הסיבה שפחות מגיבה, אך קוראת אתכן תמיד ונפלא לראות את הפורום שוקק בהגיגייכן). אוהבת, מייקי.

בלוז10

New member
חג שמח לכולן

בריאות ששנה זאת תהיה טובה יותר מהקודמת, הרבה בריאות לכלבה תותי אוהבת אותכם גילה אני בבית עם ילדי הכי כיף לי

חג שמח וד"ש מאילת המהבילה

אנחנו עושים את החג אצל המשפחה האילתית של זואי הכלב שלנו אצל אמא שלי ברחובות שיהיה לכולכן חג שמח

שנה טובה.....

שנה של סיפוק ועשייה שנה של הצבת ומימוש יעדים שנה של טוב לב ונתינה שנה של חשבון נפש והתמודדות שנה של אהבה וזוגיות שנה של הגשמה ורגעי אושר צרופים ובעיקר שנה של אנושיות "כי כולנו רקמה אנושית אחת חיה... " ולך אהובה..... אומנם את רחוקה פיזית, אבל הבית שלך הוא בליבי. שתהייה לנו שנה של הקשבה, הבנה ומציאת הדרך למימוש האהבה האינסופית הזו. תודה לך על שנה נוספת בקרבתך. אוהבתותך.

../images/Emo140.gifחג שמח ושנה טובה לכולן

תיכף הולכות להתקע בפקקים בדרך להורים שלי. שתהיה שנה נהדרת ושמחה. המון בריאות ואושר לכולן ואיחולי החלמה לפצועה ולנוטלת האנטיביוטיקה. נשיקות מלהקת המכשפות

חג שמח ושנה טובה

שנה טוה וחג שמח שתיהיה לנו שנה טובה ושקטה , שנה של אהבה בריאות , אושר, הצלחות והגשמת חלומות

../images/Emo75.gifחג שמייח לכולכן../images/Emo74.gif

לאחר סעודה משפחתית מאוד מיוחדת חזרתי למחוז חפצי מאחלת לכולן שנה טובה ומתוקה

שתהיה שנה נוטפת דבש!

שתהיה לכולנו שנה מעולה, שנה נפלאה, כל אחת בהתאם לצרכים רצונות וכמיהות האישיות שלה... אוהבת את כולכן! הלילה במיוחד... שרלוט

טורטיתת

New member
שנה מתוקה ../images/Emo74.gif + תודה

מי ייתן ותהא זו שנה של סבלנות וסובלנות שנה שבה ישובו בנים לגבולם שנת איחוד משפחות ואיחוד לבבות שנהיה לראש ולא לזנב שנהיה האריה ולא הארנב לו יהי שבזאת השנה ייאמר: והנה שבו בנים לביתם עלה של זית בידם וישכון שלום בלב הבריות ותשכון אחווה בין אחים ואחיות לו יהי שזאת השנה תהא שנה מבורכת שנה טובה! מכל ה-♥ רונית נ"ב - תודה לכל אחת ואחת על כל אשר כותבת / משתפת / מחבקת / מביעה את דעתה בצורה כזו או אחרת / עם כוכבית בלי כוכבית, כל מילה תורמת לי אישית, נותנת לי להבין יותר את עצמי. תמשיכו כך לייצור לכתוב לחבק להיות שם בשבילי ובשביל כולנו.

2beme

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif על הברכה של טורטית ומוסיפה

מחזקת אתכן, כל אחת ואחת מכן, ומאחלת ש ת ה י ו אתן! במלואיכן! לא מה שאתן חושבות שאחרים חושבים שאתן לא מה שאתן חושבות שאחרים רוצים שתהיו לא מה שיעשה טוב לאחרים שאתן לא בשביל לרצות אף אחד/אף אחת מלבדכן עצמכן! לרצות - בשבילכן לעשות - מה שטוב בשבילכן ובקיצור: להיות - לא להיעלם ולא להיאלם, לא לוותר על עצמכן אתן כפי שאתן כאן ועכשיו ולפעמים להיות כפי שאני כאן ועכשיו, זה להיות חלשה, להזדקק לעזרה, לאישור, להשמחה... וגם זה בסדר, כי זה אומר, שאני מקבלת את עצמי, כפי שאני, עכשיו ואם אני מקבלת את עצמי נותנת לעצמי להיות ואז הכל אפשרי ! אוהבת אתכן מיכל

למעלה