חג שמח

הווו זה מאוד שימושי ../images/Emo13.gif

יש לי כבר מעל שנה פלאפון עם מצלמה וכשאני שוכחת בפגישות של כל מיני מצלמה, תמיד יש לי את הפלא עלי

MC MoRaNa

New member
אוי גם נכון!

חוץ למצלם ת'כוסון בסופר לנד.. כשפגשתי את עמרי רוטברד
פעם ראשונה, זה היה בטעם העיר.. לא הסתפקתי בתמונה משותפת.. צילמתי אותו במצלמה הרגילה ובפלאפון.. ורועי חיים הבובון הקטן הזה, הצטלם עם הדיאט קולה שלו!! חחח אחד הנחמדים... כשנראיתי משועממת שמה, הוא כל הזמן התעניין באיך אני מרגישה

היה לך פלאפון ממש טוב! O_0 ../images/Emo187.gif

או לפחות כך נדמה לי... ועכשיו החלפת ליותר חדש
רק אני עם שנוזי'לה שלי, שאני בטח אשאר איתו גם אחרי שיגמרו השלוש שנים

מיקמיק 1

New member
יש עכשיו בערוץ 22 כוכב נולד..

בערוץ 22 יש עכשיו כוכב נולד.. ועוד מעט יהיה את הביצוע המדהים של נינט ל-"אין לי ארץ אחרת."

MC MoRaNa

New member
אוי, נינה../images/Emo99.gif

כלכך מדהימה... היא לא צכה מחשוף כמו שירי, ולא צריכה שום בעיטות והופעה.. היא רק צריכה לעמוד שמה, רק היא עצמה, לפתוח את הפה שלה. ולעשות את מה שהיא עושה כלכך יפה.. ועם מילים שכלכך נוגעות ללב, ועם קול שחודר אל הלב שלך... אוי, נינט, מה עשית לי מה עשית?!

אלוהים האדם הזה פשוט מדהים../images/Emo99.gif

כל פעם מחדש מקסימה מחדש
פשוט להתאהב באישה שוב ושוב ושוב זה בלי גבולות כבר
היא קוסמת או זמרת?? כי אותי היא הצליחה לגמרי להקסים.. תבינו אמא שלי יצאה מהמקלחת כשהיא התחילה לשיר! באמצע מקלחת לוקחת מגבת ויוצאת לראות את נינה.. וחוזרת
השכונה התחרשה.. זה היה על הכי גבוה.. אלוהים, כמה שאני אוהבת אותה אין לעולם לתאר
נינה אני מאוהבת בך נשבעת לך
מה שנאמר (על ידי טללל - אני חח) אין לי נינה אחרת, גם אם אדמתי בוערת.. רק נינה העברית חודרת אל עוקרי, אל נשמתי..

MC MoRaNa

New member
לכי לדף הראשי של הקומונות

ותחפשי שם.. לא צריך אישור של אפ'חד

זה טעות!

פשוט תפוזבל לא הראו לי ששלחית בפעם הראשונה. נראה לי בלי הפורומים המדהימים שאני גולשת בתפוז לא הייתי נכנסת בזמני הפנוי לתפוז! פעם בשנה הייתי נכנסת!

חחהה...

מזכיר לי שיום אחד נסעתי עם המשפחה שלי וראיתי בצומת פרסומת לתפוז. חזרתי לביתי הקט ואני רואה באמצע העיתון פרסומת לעיתון! זה היה יום נוראי!! סתם
תפוזבל

למעלה