חג שמח

Lir האחת

New member
חג שמח../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

מי אוהב את חנוכה?!
למה אין לנו חופש בחנוכה?? סקר סופגניות
כמה סופגניות כבר אכלתם עד עכשיו?
איזה סוג של סופגניה אתם הכי אוהבים? שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח

חג שמח

ולמי שכן יש חופש - חופש מהנה! הסופגניה הפשוטה והרגילה עם הריבה שמוצאת את דרכה לבגדים בכל פעם מחדש. משהו כמו 8 סופגניות עד כה, אבל אני גם ככה רק אוכל כשמישהו בא אלי עם סטוק של סופגניות...

חג שמיייח

אני למזלי שונא שנאת מוות סופגניות. אז - לא אכלתי שום סופגניה - וגם לא אוכל! חח עושה לי אסוציאציות של חדר ניתוחי גופות (סיפור אישי לא הכי נעים
) טוסיק!

סליחה../images/Emo46.gif אני לא יודע ממה עשוי הטוסיק שלך!

אבל הטוסיק שלי עשוי מגרנולה, ירקות אורגניים ופירות הדר נטו! אני שומר על עצמי וטוסיקי! כל טוסיק - ביג' יומו!

../images/Emo66.gif אז אתה בקושי טוסיקון!

ירקות אורגניים ופירות הדר? מזה לא בונים טוסיק! כשתהיה טוסיק גדול תבין...

תתפלא כמה טוסיק הוא דבר גנטי

או כמו שהמרצה לאנטומיה היה אומר:"אם הטוסיק לא יבוא אל מוחמד - מוחמד יקבל טוסיק לפרצוף" ????

elena20

New member
תשובות

כמה סופגניות כבר אכלתם עד עכשיו? 2, אחת עם שוקולד ואחת עם ריבת חלב. איזה סוג של סופגניה אתם הכי אוהבים? שוקולד.

חנוכה!!!!!!!!!!!11

יש לי חופש בחנוכה! ביום ראשון. מה שאומר שיהיה לי סופ"ש ארוך, כי ביום חמישי איני לומדת. חמישי-שישי-שבת-ראשון.. יא רבינאן! זה כמעט שבוע!
עד עכשיו אכלתי 0 סופגניות והיד עוד נטויה!
אני אוהבת את הקלאסיות , עם הריבה. חג שמייח לכולם!

חג שמח!

אכלתי בערך 4. הכי אוהב את הקלאסיות עם הריבה, אבל שיהיו איכותיות (ושבאמת תהיה ריבה)

טרבלסי

New member
חג חנוכה

כל השבוע אני מסיים יותר מוקדם בשעה יום ראשון יש לי חופש והסופגניה הכי טעימה זאת הסופגניה הרגילה עם הריבה,- קלילה וטעימה. כל שאר הסופגניות עם השוקולד או הריבת חלק חונקות , אחרי סופגניה אחת מתפוצצים. והסופגניה עם הריבה אפשר לאכול 2-3 בכייף ובתענוג.

למעלה