חג שמח!

Nitzan122

New member
חג שמח!../images/Emo55.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

חג שמח לכולם ושנה טובה ומוצלחת!

אתר של גנסן?

למשהו יש אתר עברי או קישור לאתר כזה של גנסן אני פשוט חולה עליו ואין איפה למצוא דברים עליו כלומר אין אתר ולדברים מושלמים חייבים אתרים או שלא? לא באמת אם יש אתר שיש בו מידע עליו תמונות חדשות פשוט ה-כ-ל שיגיד לי זה חשוב..!!

שכחתי דבר חשוב.!!1

שנה טובה ומתוקה כדבש (ושידורים חוזרים של מלאך שחור פליז) אהה יש לי רעיון למי שרוצה אני שלחתי לערוץ 3 אימייל בקשר למכושפות ולשידורים החוזרים והם באמת החזירו לי תשובה ועובדה יש עכשיו שידורים חוזרים לסדרה (אני בטוחה שעוד הרבה שלחו אימייל) אבל הנקודה היא שהם רואים את האימליים ואם נשלח הרבה אבל הרבה אימיילים הם בטוח יקחו את זה לצומת לבם רק חשוב שהם יבינו שלא נמאס לנו לראות את זה בשידור חוזר פעם שלישית ושאנחנו רק רוצים לראות את הסדרה המצוינת הזאת שוב ואת אלק כמובן (מצטערת אני חולה עליו) מי שרוצה שישלח הודעה.!!!
שיהיה לכולם שנה מתוקה כ-
ב-

עוד משהו ששחכתי..!!!

ערוץ שלוש שלח לי גם אימייל בחזרה בגלל זה אני אומרת שהם שמים לב לזה לא סתם

aj23

New member
אז חג שמח לכולם!!!

אני שומר מסורת אז אני לא יהיה פה 4 ימים בגלל החג. אז תשמרו על עצמכם ותהיו בריאים - ושתהיה לכם השנה הכי טובה אי פעם! באמת מת על כולכם! בקשר לפרק האחרון של מלאך שחור -אל תתנו לזה להרוס לכם את החג!!! פוקס עוד יקבלו בראש על הביטול של הסידרה אז תשמרו על ראש צלול!! רק מעשים טובים, איי.ג'יי (AJ)

שנה טובה לכולכם!!!

חג שמח לכולם!!!!!! אני חדשה פה... אז... נראה כבר.... נקווה שיחזירו את השיורים של DA בשנה הזו, אפילו שידורים חוזרים... אבל יותר טוב עונה חדשה... אל תיתנו לFOX לבאס אתכם.. כי הכול היהי בסדר.. שנה נפלא! ושזו תהיה השנה הטובה ביותר!!!!

ברודי

New member
חג שמח לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לכולנו חג שמח ושנה טובה
שהשנה נזכה לעונה שלישית של דארק אנג'ל ולסרט המשך שג'סיקה תקפוץ לארץ לבקר או לפחות לפורום תיכנס ותתמכר. (החרוז בסוף היה הכרחי, חרוז-
יודעים..) שתהיה לנו שנת שלום וביטחון, שנה בסבבה שתהייה סתם לכייף.. ושהשנה סוף סוף נהייה הכי מאושרים שיש. (שוב חרוז.. שמישו יעצור אותי
) שבתשלום-חגשמח-שנהטובה

חג שמחח!!

טוב אז שתיהיה לכולנוו שנה טובה, ענקית וגדושה במלאכים שחורים כגון ג'סיקה אלבה וג'נסן אקלס האלוהי אם יורשה לי להוסיף.... אז שנהנה...:) אבל...אני עצובה נוראאא בגלל שנגמר והתוכנית זמן רחוב ממש אבל ממש ממש לא ברמה של מלאך שחור... :( דייייייייייייייייייייייי

למעלה