חיתוכיות קוקוס במילוי ריבה
חיתוכיות קוקוס במילוי ריבה חומרים: לבסיס: 180 גרם קמח 1 כפית א.אפיה 150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות 60 גרם אבקת סוכר 1 חלמון ביצה מילוי: 150 גרם ריבת תות (שושה:אני השתשמשתי בקונפיטורת פטל) ציפוי: 125 גרם סוכר (שושה: שמתי 100 גר') 3 ביצים (שושה: 2 ביצים הספיקו) 270 גרם קוקוס (שושה: שמתי 200 גר' קוקוס) הכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. להניח בתבנית מלבנית 25 (שושה : הכמויות די קטנות כך שהשתמשתי בתבנית המרובעת של הטוסטר אובן) נייר אפיה שגדול מהתבנית, ככה נוכל בחופשיות לשלוף את העוגה מהתבנית. לערבב את חומרי הבצק פרט לביצה, ללוש טוב, לבסוף להוסיף את הביצה. לרדד את הבצק על הנייר אפיה שבתבנית, לשים במקרר למנוחה של 10 דקות. לאפות את הבצק 15 דקות עד שמתחיל להזהיב. להוציא מהתנור ולקרר מעט. למרוח את הריבה על הבצק, להכין ציפוי, לערבב טוב עם המקציף את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה וקרמית, (אפשר במקציף הידני לא החשמלי)להוסיף את הקוקוס ולערבב טוב. למרוח את תערובת הקוקוס מעל הריבה בצורה אחידה, להדק מעט עם גב של כף. לאפות 25 דקות עד שהקוקוס מזהיב יפה. להוציא מהתנור, לקרר. לשלוף מהתבנית, לחתוך לריבועים קטנים. (שושה טיפ :סידרתי את הקוביות בעטרות נייר חומות עם פז זהב שקניתי את מיסטר קייק כי הריבה קצת מלכלכת את האצבעות וכך יותר קל לאכול וגם ההגשה יפה) מתכון גרמני תרגום: למוניה