חג שמח
פסח כשר

חג שמח../images/Emo39.gifפסח כשר../images/Emo204.gif

איזה כייף להיות הראשונה לפתוח שירשור ברכות חג שמח
אבל מוצאת קצת זמן בין הסירים למקלחות בין סחיבת כיסאות לגיהוץ חולצות ורוצה לאחל לכולנו מכל ה
אביב פורח
חג מלא שימחה
פסח כשר
והמון בריאות ואהבה
שנצא מעבדות לירות ללא מסע של 40 שנה ותמיד נהייה בני חורין....
חג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זהירות מהמצות..מילא הקלוריות אבל זה לא משהו בעיכול....:)))))))))) "ושבו בנים לגבולם..."
לך... אוהבת..הכי אוהבת...ככ שמחה שאתה כאן...שלא ייגמר לעולם...

טאKילה

New member
חג שמח לכולם../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif../images/Emo48.gif

הרבה אושר ושמחה לכולם
חג אביב שמח

or1

New member
חג שמח../images/Emo28.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

פסח כשר
וחג אביב שמח לקסם הוירטואליה

../images/Emo204.gif../images/Emo20.gif חג שמח קסומים ../images/Emo20.gif../images/Emo204.gif

חג שמח לאנשים המקסימים שיש פה השנה אני מארחת את משפחתי... איזה כיףףףףף הרעש, הבלאגן... יש מלא אוכל מי רוצה להיות אליהו הנביא שלנו? הדלת פתוחה :))

חג שמייח

אודה ולא אבוש שאני בורה גמורה בהילכות החג אבל יחד עם זאת אוהבת את ערב חג כולם מסובים המצות למרות הפרורים אוירת החג , בזמן כזה אני מאד מתגעגעת לאבא שלי ז"ל אתמול שטיילתי ברחוב הראשי העירי הקטנטנה ראיתי ילד אוחז ביד אמו בידו השניה השניה הוא אחז בתיבה ובתיבה הייתה בובה קטנה וורודה זה משה התיבה חייכתי לעצמי אותו משה זו בדיוק בדיוק וממש בדיוק אותה התיבה שהייתה לי שהייתי קטנה וזו ממש אותו משה בבובה הורודה שוכב בה וידי ורגליו אלעל שום דבר לא השתנה התפלאתי מאד איך עדיין עושים בדיוק אותן התיבות והבובות יש מחשב יש פלא-פון אפילו טלויזיה ועוד צבעונית יש כל העולם השתנה מאד רק לא משה ועדיין מיצרים אותו והילדים אוהבים אותו חג שמח וטעים זהירות מצות עם שוקולד זה משמין אפילו שמצה עם שוקולד השחר זה טעים חג שמייח

חג שמח שוש גמלך

אליהו לא הגיע אלינו הכוס נשארה מלאה ריק נשאר הכסא שהכנתי לו והוא לא בא אולי ב'שנה הבאה לילה טוב

שוב חג שמח לך שוש ועכשיו

תודה על הקישור והסבר הילכות החג ואת הרי יודעת שאני ממש לא מומחיה חג שמייח

למעלה