חג שמח
ו......

shirili1

New member
חג שמח../images/Emo39.gifו......../images/Emo24.gif

אני עדיין ממתינה, לא התפתיתי הפעם לקנות ערכה, מתינה לתשובה ביום ראשון לאחר בדיקת הדם והלוואיייייייייייייי שיהיה סוף סוף הריון כי אין כבר כח לאכזבות(אחרי כמעט שנה וחצי) אז חג שמח לכולכן ואתן מקסימות, והלוואי שאבשר לכן חדשות טובות ביום ראשון

מחזיקות אצבעות חזק../images/Emo45.gif

היי שירלי! מחזיקות אצבעות חזק חזק ומחכות לבשורות הטובות! אמן. תעדכני אותנו, שיהיה לנו קצת טוב בלב. פז.

shirili1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שוב אכזבה

קניתי היום את מקלון הזהב והבדיקה הראתה תשובה שלילית, כל כך כואב לראות את הפס היחיד כל כך הרבה פעמים,כל כך התפללתי שאולי אלוהים ישמע תפילתי הפעם אך שוב אכזבה וכאב עמוק בלב.והדמעות לא מפסיקות לזלוג להן

mala

New member
איתך .

הצטערתי כל כך לקרוא , חיכיתי ליום א´ שאז אמורה היית לעשות את הבדיקה . מבינה את חוסר היכולת לחכות - כואבת יחד איתך , תיהיי חזקה . אין לנו ברירה .

כמה שזה מאכזב

שירילי חמודה! זה באמת מאוד מאוד מעציב לראות את הפס הבודד, כל כ הרבה פעמים. מי כמונו יודע... כל החודש מחכים לתוצאה השונה. רק פעם אחת לראות סוף סוף שני קוים... אני כל כך מזדהה איתך, וכואבת את כאבך. הלוואי הלוואי ובחודש הבא יהיו שני פסים. אל תשכחי שכל מחזור שמגיע, בלתי רצוי ככל שיהיה, הוא גם התחלה של חודש נוסף מלא תקווה, ואולי זה יהיה סוף סוף החודש הנכון... אז תפנקי את עצמך כמה ימים, תני לעצמך להתפרק ולהוציא את כל העצב, ותתחילי דף חדש בלב מלא תקוות ואופטימיות. אנחנו איתך! פז.

אופה3

New member
שירלי היקרה, אני מחבקת אותך בחום

ומאוד מקווה שהחודש הבא יהיה יותר טוב, מי כמונו יודע, עד כמה זה כואב לקבל עוד שלילי, ולראות את הפס היחיד, אבל עם עדיין לא הגיעה המכשפה אולי יש עוד סיכוי, לא תמיד הבדיקות האלה מדוייקות, והבנתי מהרופא שעד שלא עוברים עשרה ימי איחור אין טעם לעשות בדיקה ביתית, אז אולי בכל זאת תעשי מחר בדיקת דם , ותראי את התוצאות. איך נועם אומרת, עד שזה לא שלילי תתנהגי כאילו שזה חיובי, אימצתי לי את המשפט הזה אז שיהיה כל טוב ביינתים, מחבקת אותך בחום, והלוואי והחודש הבא יניב תוצאות טובות יותר

קט קט

New member
אוי...../images/Emo173.gif

שירילי שמתי לך אייקון של כוס חלב כדי שתשתי הרבה ולא תהיי עצובה. מי כמוני יודע שהאכזבות הללו באמת ממוטטות. תנסי להסתכל הלאה, ועל זה שאת עושה משהו בשביל מה שקורה לך והולכת להתחיל טיפול חדש ומוצלח! לחשוב חיובי. תנסי לאכול הרבה גבינה ולחשוב אך ורק על החודש הבא! קט קט

שירילי יקרה!!

מצטערת שזה מה שהיית צריכה לכתוב, ההרגשה שלך כה מוכרת וכואבת כך שאין לי הרבה מה להגיד רק שאני מקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאת רואה פס אחד מרגיז ומאחלת לך המון המון בהצלחה בפעם הבאה. כלשם

מיכל25אב

New member
עוד יבוא היום...

שירלי...אמנם אני חדשה בפורום ואנחנו לא מכירות אבל את הסיטואציה שאת מתארת אני בטוחה שכולנו מכירות...הדבר הכי קשה זה להרים את עצמך ולחזור למרפאה...בפעם האחרונה...אני מקווה...בכל אופן לא להתיאש..למרות שזה בנאלי זו הברירה היחידה שלנו.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שירלי ../images/Emo24.gif

בכל מקרה תלכי מחר לעשות בדיקת דם. אני לא רוצה להשלות, אבל כבר היו דברים מעולם. נקוה שזאת הפעם האחרונה שאת רואה פס בודד אחד.
נועם

למעלה