חג שמח

יפעת*

New member
חג שמח../images/Emo172.gif

אני חוגגת בקיבוץ בחברת המשפחה ארוחת ערב חגיגית על טהרת החלב
ופשטידותיו ואחר כך טקס הבאת ביכורים

liri לירי

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo172.gifחג שבועות שמח../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

חג שמח לכולםםםםם
יפעת תהנייי בקיבוץ. חוויה נהדרת לחוג את החג. ואיפה אתם חוגגים

liri לירי

New member
../images/Emo124.gifnony4 ../images/Emo124.gif

אפשר להגיע אלייך לארוחת ערב||?
יש לך אחלה תפריט להערב
אוחחח אוחחחח שתהיי בריאה

liri לירי

New member
בתפריט ../images/Emo3.gif

לזניה תרד עם גבינות תפוחי אדמה אפוים עם שמנת סלמון על מצע של פירה שורשים גבינות, דג מלוח

nony4

New member
שכחת משהו..

רביולי ברוטב שמנת ופטריות וסוגי לחמים למינהם, יין... והרבה מצב רוח...

liri לירי

New member
אוחחחחחחח ../images/Emo3.gif

שתהיי בריאה
מצב רוח טוב...........מצב רוח טוב...............
כמה יאמיייי
אצלנו בצהריים היתה ארוחה חלבית משפחתית מוגברת היו מיני פשטידות, לזניה תרד, סלטים, בלינצ'ס במיני טעמים
ואנוכי
אכלתי סלט ירוק (עלי בייבי וחסות) ודג סלמון במרינדה (צלוי) היה טעים

nony4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif את תמיד מוזמנת..

ראית את התפריט?? זה בגלל שנגמרו ההקאות, הבחילות והגועל מהמטבח.. ואפילו חזרתי אתמול לשתות קפה (אחרי חודשיים הפסקה) אוהבת אותך וחג שמח.

חג שמח לכולםםםםםםםם ../images/Emo171.gif

לחגוג בקיבוץ....זו ה חגיגה האמיתית!!!!!!!!!!!! אני חגגתי בחברת חברים מקסימים...היה כל כך טעים וכייף! היום יוצאים לפיקניק עם חברים אחרים (מקסימים גם הם
) עושים על האש הילדים כבר מוכנים עם רובי המים שלהם (הולכים להפציץ את כולם) נראה לי שצריך עוד חג בשביל לנוח אחרי החג הזה
חג שמח לכולם
בשורות טובות, אושר ובריאות

nony4

New member
חג שבועות שמח לכולכם ../images/Emo24.gif

הארוחה הייתה מדהימה הילדים נהנו מאוד (למרות שחשבתי שלא ייגעו בכלום) שיהיה המשך שבוע מקסים לאלה שעובדים ואלה שלא (כמוני למשל שלא עובדת עד יום א')

limic

New member
חג שמח

אני שמחה ומקוה שכולם נהנו בחג. אני היתי אצל אחותי היקרה עם כמה זוגות חברים הרבה אוכל והרבה ילדים רטובים אחרי מלחמות מים. אבל היה פשוט יום מקסים.

החורזת**

New member
אני חגגתי אצל הורי.

אתמול התפריט כלל: פשטידת תירס עם גבינות, בלינצ'ס של פירה ופטריות ושל גבינה עם צימוקים, מרק חלב עם אורז, קרפעלאך גבינה, בורקס גבינה ועוגת גבינה פירורים. וכמובן מלא גבינות על השולחן ולחמניות גבינה שהכינה אחייניתי. היא יאמי. היום ביליתי עם האחיין בן השלוש וחצי, כיוון שאחותי בחו"ל. אז בבוקר בילינו במגרש משחקים פה באיזור ועכשיו חזרנו מג'ימבורי חמוד במרכז ויצמן. בקיצור הוא נהנה מאוד, אני צריכה חופש ומנוחה.

וואוווווווו מרק חלב עם אורז!!!!!!!!!!

מאז שסבתי ז"ל נפטרה...לא אכלתי שנים רבות! זה טעים ומתוק....גרררררררררררררררררררררררר.

למעלה