חג שמח ולהתראות בזאפה
ו והילדים באים והילדים New member 1/6/06 #3 שבועות שמח../images/Emo174.gif חג שמח לכל חברי הפורום. "אל תאכלו הרבה עוגות גבינה, זה לא טוב למשקל" (אתי אנקרי, לוליטה)
שבועות שמח../images/Emo174.gif חג שמח לכל חברי הפורום. "אל תאכלו הרבה עוגות גבינה, זה לא טוב למשקל" (אתי אנקרי, לוליטה)
I ira87 New member 1/6/06 #4 חג שמח לכולם ../images/Emo140.gif סליחה שאני בקושי כותבת בפורום, בקושי פשוט יש לי זמן לנשום: הצבא, הלימודים וההתנדבות, הפרויקט, די סוחטים ממני את כל הכוחות. אז אני ממש מתנצלת שככה הזנחתי את הפורום. תהנו לכם בהופעה של יהודה (גם בשבילי אגב)
חג שמח לכולם ../images/Emo140.gif סליחה שאני בקושי כותבת בפורום, בקושי פשוט יש לי זמן לנשום: הצבא, הלימודים וההתנדבות, הפרויקט, די סוחטים ממני את כל הכוחות. אז אני ממש מתנצלת שככה הזנחתי את הפורום. תהנו לכם בהופעה של יהודה (גם בשבילי אגב)
E Elmer fudd28 New member 1/6/06 #5 חג שמח חבר'ה../images/Emo70.gif למישהו במקרה יש את השיר "הלל" על המחשב יש לי את השיר רק בקלטת (אפר ואבק ) שאני שומע בלי סוף באוטו, אבל אני רוצה אותו גם על המחשב... אם למישהו מכם יש ומוכן לשלוח לי אני אשמח מאוד תודה...
חג שמח חבר'ה../images/Emo70.gif למישהו במקרה יש את השיר "הלל" על המחשב יש לי את השיר רק בקלטת (אפר ואבק ) שאני שומע בלי סוף באוטו, אבל אני רוצה אותו גם על המחשב... אם למישהו מכם יש ומוכן לשלוח לי אני אשמח מאוד תודה...