חג שמח מוסיקה טובה תבלו בהופעות תהנו מחר בעל האש מי שעושה מי שמטייל בקיצור תעשו חיים ותשמרו על עצמכם
A ady18 Well-known member 23/4/07 #1 חג שמח ../images/Emo165.gif מוסיקה טובה תבלו בהופעות תהנו מחר בעל האש מי שעושה מי שמטייל בקיצור תעשו חיים ותשמרו על עצמכם
חג שמח ../images/Emo165.gif מוסיקה טובה תבלו בהופעות תהנו מחר בעל האש מי שעושה מי שמטייל בקיצור תעשו חיים ותשמרו על עצמכם
1 1shiran1 New member 23/4/07 #2 חג עצמאות שמח לכולם!! ( תהנו תצאו ותבלו ועדיין מי שרוצה מוזמן לבוא מחר לטיול המאורגן שלי ושל יפע באשדוד
חג עצמאות שמח לכולם!! ( תהנו תצאו ותבלו ועדיין מי שרוצה מוזמן לבוא מחר לטיול המאורגן שלי ושל יפע באשדוד
1 1shiran1 New member 23/4/07 #9 בצללללללל ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif אבל רק עם יניב .. ואותך אני מזמינה לארוחה בפו... נו את יודעת איפה !
בצללללללל ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif אבל רק עם יניב .. ואותך אני מזמינה לארוחה בפו... נו את יודעת איפה !
י יפעת ברמן New member 24/4/07 #12 עם יניב זה לא יתאפשר..../images/Emo7.gif אבל עדיין את מוזמנת לאכול את זה לבד ואני אשמח לבוא לפו..
1 1shiran1 New member 24/4/07 #15 נזמין את אלי .. חחח סתם ../images/Emo3.gif רק בגלל זה עכשיו את הולכת לקום עליי אוי ואבוי לי .. יהיה כיף בפו ... נבקש שיעשו לנו משלוח
נזמין את אלי .. חחח סתם ../images/Emo3.gif רק בגלל זה עכשיו את הולכת לקום עליי אוי ואבוי לי .. יהיה כיף בפו ... נבקש שיעשו לנו משלוח
י יפעת ברמן New member 24/4/07 #16 אווווץ' זה כאב../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif
י יפעת ברמן New member 23/4/07 #7 חחחחחח דפוקה../images/Emo6.gif יאללה מי מצטרף לטיול המאורגן של ינשר?
1 1shiran1 New member 23/4/07 #10 ינשרררר.. חיכיתי שתקראי לי ככה !!! בואו בואו, אנחנו עיר מפותחת .. ובניגוד למה שיפעת חשבה - יש פה חשמל, קניונים וגם אחלה ים
ינשרררר.. חיכיתי שתקראי לי ככה !!! בואו בואו, אנחנו עיר מפותחת .. ובניגוד למה שיפעת חשבה - יש פה חשמל, קניונים וגם אחלה ים
י יפעת ברמן New member 24/4/07 #13 אז יש לכם קניונים?../images/Emo6.gif ואני חשבתי לי שאתם עדיין משתמשים בגמלים במקום במכוניות ויש שם ים? חח נחמד לדעת
אז יש לכם קניונים?../images/Emo6.gif ואני חשבתי לי שאתם עדיין משתמשים בגמלים במקום במכוניות ויש שם ים? חח נחמד לדעת
1 1shiran1 New member 24/4/07 #14 *ריצפז* *ריצפז* כן, יש ים, יש מסעדה על הים יש ספינות, וגם תתפלאי לדעת, יש כאן אנשים חחחחחחח קופיפה
1 1shiran1 New member 24/4/07 #19 תחליטי, ינשר או ישנר? אני זוכרת ישנר י'מעוותת אחת .. ובטח שאני אקח אותך תראי סרטנים על החוף
1 1shiran1 New member 24/4/07 #21 לוקחים את מלינה!! ../images/Emo99.gif *ריצפז* תזהרי, תפסתי אותך במילה .. את באה !
1 1shiran1 New member 24/4/07 #23 היא תבוא היא תבוא ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif ואת יודעת שאת מוזמנת בכל עת אבל נו טוב קבענו לקיץ
היא תבוא היא תבוא ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif ואת יודעת שאת מוזמנת בכל עת אבל נו טוב קבענו לקיץ