חג שמח

גללללי

New member
חג שמח../images/Emo157.gif

חג אביב שמח לכוווווולם!!! בברכה, צוות הערוץ
 
../images/Emo207.gif מישו פה כבר ראה פרומו לפארסקייפ?

כי אני לא.... אפילו לא שורה עליונה שמפריעה בשידור פרקים של דברים אחרים (מצד שני, אני צופה כרגע רק בסטארגייט, ושם מפריעים עם היד המעצבנת של "על טבעי, אז אולי אני מפספסת??)
 

niva28

New member
לא יצא לי לראות אף פרומו

אבל אני יכולה להגיד לך שהסדרה מעולה
 
זה שהיא מעולה, אני יודעת

אבל מוזר לי שהיא אמורה לעלות בעוד ימים מספר ואין ולו פרומו אחד.. :-S
 

niva28

New member
צודקת במאה אחוז

במיוחד שיש כרגע פרומאים לסדרות חדשות - אכן מוזר
 

niva28

New member
לתמיד אני

ראיתי אתמול בבאנר שרץ למעלה הודעה על השידור מחר אז סוף סוף יש איזכור אומנם לא פרומו אבל למי אכפת העיקר שהתוכנית תשודר
 
גם אני ראיתי את זה. אבל זה לא זה וזה לא מספיק

שתביני.. נכון שלפני כל תוכנית יש בדר"כ "מיד..." וסוג של פרומו שאומר מה שם התוכנית הבאה? אפילו זה לא היה לפני הפרק של פארסקייפ! כאילו, נגמר סטארגייט, היו פרסומות "רגילות" ואז התחיל הפרק... כאילו OMG, אין לכם אפילו פרומו שאומר לפחות מה הדבר הבא שעומדים לצפות בו??? אבל לרפרסם את סיקווסט כל השבוע האחרון, כשזו סדרה שעומדת לגמור את השידור הנוכחי שלה, זה כן? ועכשיו גם בטח יפרסמו את העובדה שהם מתחילים את סיקווסט מהתחלה בשעה אחרת.... אבל איפה הפרסום של פארסקייפ!!!!??? אפילו עשו באנר ל"ללא עקבות" שעולה בסטריפ בסוף פרק, על הכתוביות ולא עשו את זה לפארסקייפ למה<????!!!!
 

niva28

New member
האמת לא אכפת לי

באמת לא מבינה את ההגיון שלהם סידרה מעולה למה לא לפרסם אבל מבחינתי הכי חושב שהסידרה משודרת ואני יכולה לצפות הפרק היום רק הזכיר לי כמה אני אוהבת את הסידרה ועכשיו בכלל סטרגייט ופארסקייפ ביחד כול יום הכי כיף
 
חג שמח AXN../images/Emo70.gif

שתביאו לראונה אי פעם בערוץ את אנדרומדה 5 עונות רצופות מההתחלה שידור יומי דיינו! (הזכרתי את זה כבר...?)
 
לא הבנת אותי...

(ומסתבר שלא אמרתי את זה מספיק) הם לא שידרו אף פעם את כל חמשת העונות של הסדרה מההתחלה על בסיס יומי. היה הרבה פעמים את שתי העונות הראשונות ואז גם העונה השלישית ואז שידרו את עונה 4+5 ולבסוף היה את שלושת העונות האחרונות בשידור יומי. אף פעם לא היה 1-5 כל יום מההתחלה רצוף.
 
../images/Emo6.gif

אתה רשמת בסוף "(הזכרתי את זה כבר...?)" אז עניתי "לא מספיק", וקראתי ל-AXN "הביאו את העונות של אנדרומדה מהתחלה". אני לגמרי בעדך.
 

גללללי

New member
אנדרומדה - שידרנו את כל העונות

של הסדרה בעבר במספר רב מאוד של פעמים.....
 
אבל לא ברצף.... די התעללתם בעונות המתקדמות

אני יודעת שאני מתישהו הפסקתי לראות הלאה, כי כבר לא ידעתי מתי זה משודר וככה יצא שאף פם לא ראיתי את כל הסדרה
 

d1f2

Active member
חג שמח צוות הערוץ!

ורק עכשיו נפל לי האסימון, אתם מעלים סדרות חדשות ביום שכולם בחופש, אחלה של דבר :)
 
למעלה