חג שמח

רות 2

New member
החל מפסח זה......

מאחלת שיפסחו עלינו ..העצבות ...והתום...... שגם המצב הכלכלי יפסח עלינו שיפסחו עלינו כל המקטרגים ,והמשחקים על....רגשותנו ומצפוננו... פעם ראשונה מאז שילדתי את ילדיי שלא אהיה איתם בחג ןלא יהיה לי התענוג לשחק עימם את מישחק האפיקומן.....אנכנו הפכנו את עינין האפיקומן למישחק של חפס את המטמון...ואת האפיקומן חיפשו הילדים הטבע יום למחרת...עם מפות ,חרוזים פתגמים,רמזים... שנה שעברה זה היא בעמודי שלומו שבאילת... לפני שנתיים בצפת והשנה..........זה לא יצא לא אני לא עצובה בשל כך...הילדים מבלים עם אביהם ומשפחתו ...וזו משפחה חמה ואוהבת. אבל בהחלט מוזר .... וזה בסדר כי רות יודעת לפרגן לעצמה בהזדמנות זו.....בקפריסין...השאר לדימיונכם... חג מאושר ושמח לכולם

עוד חג שמח

לכל החברים החדשים, שמבלים עם או בלי הילדים, המשפחה של בת הזוג החדשה או הלשעברים למיניהם, עם כל הרגשות המעורבים והמטוגנים... אני אצל אב'שלי עם ילדי, אביהם, אמא שלו, אחי ואשתו ועוד חברה אורחת שאין לה משפחה... ככה אצלנו, זוג אנחנו מזמן כבר לא, אבל משפחה תמיד נהייה, וסבתא אלמנה להשאיר לבד בחג הרי אי אפשר... חוזרת לבישולים, מלא חיבוקים לכולם, פייה

משפחה מדליקה...

גירושין אידיאלים הייתי אומרת.. אני...מקווה שלקראת בת המצווה של הבת...ויש עוד שנתיים וחצי... אבא שלי יהיה מסוגל להיות באירוע אחד עם אבי ילדי, בלי לסבול..

ארלה4

New member
חג שמח ובשנה

זו אני ממשיך לחגוג עם ילדי, כן גם גרושתי תהיה . והילדים למרות שחשבתי שאחגוג עם עוד כמה פו"פ ביקשו שבכל זאת אבוא, אז אהיה איתם, מאחל לכולם, חג ש ל י ו כי השלוה תכסה על כולם

ophra

New member
../images/Emo20.gifחג אביבי ונעים../images/Emo20.gif

(למרות שעכשיו קצת אפור בחוץ) שילבלבו חיינו שיפרחו אהבותינו שיתחדשו ילדינו ובכלל שהשמש תמשיך לזרוח על כוווווווולנו! עפ
(
נוסעת מחר למחוזות רחוקים. תחזור אחרי כל הבלגן)

חג שמחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo124.gif

חג שמח פורח זורח אביבי ולבבי
אחחחחחחחח איזה יום יפה אחחחחחח איזה חג נפלא אחחחחחחחחחחחחחחחחחח

michaly43

New member
חג התחדשות שמח לכולם../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

חג אביב חג חרות חג התחדשות חג שמח לכולם אלו שעם הילדים אלו שעם המשפחה הקרובה אלו שעם חברים או אלו שבחרו להיות עם עצמם חג אביב חג שבו ניתחדש כולנו בפריחה ולבלוב מאחלת לכולנו שנה טובה וחדשה... (לא התבלבלתי בחג-הכל מתחדש אחרי החורף, לא?) ואביב הוא גם התחדשות לאוהבים , אז לכל האוהבים, שהאביב בפתח.........

*יערית

New member
חג של אהבה ויחד בנשמה../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

חג שמח עם הרבה אושר ואהבה לצד אנשים אוהבים או עם עצמינו, חג שאומר הרבה חוץ מפרושי תנך ורש"י...חג שבהחלט רבים מאיתנו יצאו לחירותם בדרכם לחיים חדשים ורגועים יותר, מכאן אני שולחת תפילה שתשמור עליכם בדרככם לכל מקום שאליו תחפצו להגיע....
מבחינתי זה חג של משפחה אהבה והרבה יחד......
זה הזמן למסור למצוטטת היקרה שלנו שנבצר ממנה להגיע למחשב :ח
ג ש
מ
ח יקירה
ואת הביחד שלך יש להעריך
ממני מכל ה-

חג חרות שמח לבית הוירטואלי החם שלי

לכל אחד ואחת מכם חג שמח של הרבה חיוך אהבה גדולה ושקט בנשמה

מייקי69

New member
למי שעדיין משתהה כאן...

ולא יצא אל הדרך, או אל שדה התעופה, או פרש לאמבטיה, או שתקוע בין הסירים.... לכל מי שדואג איך יעבור הפעם את הערב הזה, לכל מי שיש לו ילדים איתו, לכל מי שירגיש לבד, כי ילדיו בצד השני... שיהיה חג טוב! שתו הרבה יין. תפסו מקום בשולחן ליד הצעירים. קיראו את ההגדה בניגון שונה ומבודח, בשביל הכייף, וחישבו על החופש, על הפריחה ועל האביב. ככה אני מתכוונת לעבור את הערב הזה (לא כולל הפקקים) יאללה, מוכנים? היכון... צ א ! חג שמח!

אולי קצת באיחור.. אבל...../images/Emo24.gif

חג שמח לכולכם... חג שמח לבית יקר.. לאנשים בלי פנים.. אבל עם הרבה הרבה תוכן.. אחלה בית יש פה.. ואני שמחה להיות חלק ממנו.. חג של אור, (ולא לא חושבת שאני בחנוכה...) חג של אהבה, חג של התחלות וליבלובים.. ומי ייתן ונצא כולנו מעבדות לחרות.. כל אחד והחרות הפרטית שלו

למעלה