חג שמח

ady18

Well-known member
חג שמח../images/Emo155.gif

אז איפה עושים את החג? אוכלים חמץ או לא? מה התוכניות שלכם לחג? אוהבים את החג?

שירו12

New member
חג שמח../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif

אנחנו עושים את החג בבית עם כל המשפחה אני לא אוכלת חמץ אני גם אוהבת וגם לאוהבת אני אוהבת את החג בגלל החופש ואני לא אוהבת את החג בגלל ה

yaharoola

New member
../images/Emo161.gif < דומה לסבא שלי

אז איפה עושים את החג? ### אצלנו בבית אוכלים חמץ או לא? ### בלי חמץ, אין כמו מסורת של שנים... מה התוכניות שלכם לחג? ### אצל החבר, עבודות קצת, הצבעות, קצת ים והרבה סרטים אוהבים את החג? ### חג עם חופש- בטח שאוהבים! חג שמח וכשר

חג שמח../images/Emo70.gif

אז איפה עושים את החג? אצלנו בבית.... אוכלים חמץ או לא? לא, אבל גם מצות אני לא אוהבת מה התוכניות שלכם לחג? לצבוע את החדר אוהבים את החג? מאוד

חג שמח../images/Emo13.gif

אז איפה עושים את החג? אצל דודה שלי אוכלים חמץ או לא? אוכלת חמץ מה התוכניות שלכם לחג? אין בנתיים משהו מיוחד.. בעיקר לנוח אוהבים את החג? מאוד
גם יש לי יומולדת שלושה ימים אחרי

נעה 124

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo159.gifחג שמח

הסדר אצל סבא וסבתא שלי האמת שלפעמים כן, אבל השנה החלטתי שלא (מה פתאום, זאת בכלל לא החלטה שאני מקבל כל שנה
) מה התוכניות שלכם לחג? לישון. והרבה. וגם שיעורי בית אוהבים את החג? כן

נעה 124

New member
יופי, זה מה שקורה כשמנסים להדגיש שאלות..

אז איפה אתם עושים את החג? אצל סבא וסבתא שלי אוכלים חמץ או לא?האמת שלפעמים כן, אבל השנה החלטתי שלא (מה פתאום, זאת בכלל לא החלטה שאני מקבל כל שנה
) מה התוכניות שלכם לחג? לישון. והרבה. וגם שיעורי בית אוהבים את החג? כן

blackfield2

New member
כפר קאסם לשלטון! D:

אז איפה עושים את החג? בקיבוץ אורים בדרום.. אצל דודים
אוכלים חמץ או לא? דע שכן
(אתם יודעים, מדי פעם מתגנבים לכפר הערבי ליד לקנות פיתות בשעות הקטנות של הלילה ^^") מה התוכניות שלכם לחג? ת"א.. יומולדת לכמה חברות, זהו O__O" אוהבים את החג? עד עכשיו סבבה, אני אוהבת רק את החופש..
לא סובלת את ליל הסדר! ><"

coolstar26

New member
חג שמייח

אז איפה עושים את החג? כנראה ברחובות אוכלים חמץ או לא? לא
מה התוכניות שלכם לחג? טיולים שהיו כבר ואילת אוהבים את החג? בהחלט!

../images/Emo210.gifחג שמח...

אז איפה עושים את החג
דודה אוכלים חמץ או לא
לא מה התוכניות שלכם לחג
לישון וללמוד להסטוריה
אוהבים את החג
בדר"כ כן השנה הוא טיפה הרוס בגלל המבחן בהסטוריה

BRANGELINA

New member
חג שמח../images/Emo161.gif

אז איפה עושים את החג? אצל סבתא אוכלים חמץ או לא?לא...יותר טוב!!! מה התוכניות שלכם לחג?חח יותר מדי תוכניות....מפגש מירי מפגש פורום(חסר לכם שלא תבואו..)עריכה, עבודה במתמטיקה,ש"ב לימנהם..ולהתכונן למתכונת בתקשורת... אוהבים את החג?כן...

גלגולש

New member
חג שמח!!!

עושה את החג בבית. (תודה לאל!!) אוכל חמץ: כן, לא בהכרח במהלך הסדר עצמו. התוכניות שלי: כנס עולמות ביום שני, מפגש הפורום שלנו ביום רביעי, וזהו לבינתיים. אוהב את החג: לא. יותר מדי אוכל, יותר מדי הכנות, לפחות יש חופש.

djur iskare

New member
חג מעולה

אז איפה עושים את החג? כמו כל חג פסח- המשפחה שלי באים ליממה וחצי ואני ישן איתם בבת מלון, ואת הסדר עצמו אצל סבא וסבתא שלי, יש להם גן ענקי ומואר אז אנחנו עושים שם אוכלים חמץ או לא? מיד אחרי הליל סדר, ותודה למדינה הזאת שעשתה דבר אחד נורמלי וביטלה את איסור מכירת החמץ:) מה התוכניות שלכם לחג? עד מחר המשפחה שלי פה, יום שני יש לי מבחן ללימודים באנגליה ויום רביעי אני טס להולנד לעשות את החג השני עם המשפחה אוהבים את החג? כן זה חג מאוד משפחתי:)

למעלה