חג שמח

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חג שמח ../images/Emo155.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

חג שמח
לכל חברי הפורום, מי יתן ויהיה סדר
בביתכם
, בחייכם (ולא רק הערב), שיהיו
בחייכם, ושתמיד יהיה אביב

tlingit

New member
../images/Emo204.gif חג שמח ../images/Emo142.gif

חג פסח
חג חירות
חג אביב
חג שמח ונפלא לכולם

תודה ../images/Emo24.gif ואיחול כללי גם ממני

לכבוד חג החירות אני מאחלת לכולנו חופש! החופש להיות אנחנו החופש לממש את עצמנו החופש לאהוב ולהיות נאהבים החופש לחיות חיים מאושרים החופש להיות

einatgross1

New member
חג חירות שמח לכולם../images/Emo161.gif

אני מאחלת לכל אחד מאיתנו למצוא את ה
העכשווי ולמצוא דרכים להשתחחר ממנו. אני מאחלת לכולנו לא להרגיש כ
אני מאחלת לכל אחד מאיתנו להצליח לבנות את ה
האישית. הרבה אהבה ואושר,

לחיות חיים פשוטים

בלי פילפולים מיותרים. ישנן לא יותר מעשר אמיתות בחיים ואפשר לפשט כל דבר מורכב שיתבסס על אחת מאותן אמיתות. חג שמח

גלעד63

New member
לחיות חיים מורכבים

מלאי אתגרים, שמחות, הישגים והצלחות (גם כשלונות מדי פעם מותר
). איך אמר פנגס - "זכור את כל הפעמים בהן נתת בראש, שכח את הפעמים בהן עקפו אותך מבחוץ, אם אתה מצליח - ספר לי איך"
. רק את ההנאות, אותן רצוי לשמור פשוטות. חקסמח.

לחיות חיים טובים

מלאי שמחת חיים, בלי תחרות, בלי אתגרים, בלי מנצחים ובלי מנוצחים, עם אהבה, נתינה וקבלה.

גלעד63

New member
אתה קורא לזה חיים טובים

אני קורא לזה להשתעמם רצח
וזה גם לא בהכרח סותר - הנה הדרך של אלי פנגס לשלב תחרותיות עם אהבה, נתינה וקבלה בתחום אחד המשותף לשנינו (הוא, אני מודה, כותב יותר מוכשר אני, מצד שני, רוכב יותר מהר
)

להשתעמם?

זה ליהנות ממה שיש במקום לרדוף אחר הרוח. גם אם אתה רוצה במשהו, אתה יכול להשיג אותו תוך כדי הנאה מהמסע ואם לא תשיג אותו לא קרה שום דבר. האנשים שכבשו את האוורסט היו על הפיסגה לא יותר מחצי דקה.

גלעד63

New member
מי שרודף אחר הרוח

כשלונו הצפוי הוא בילט-אין וממילא הוא נזקק לפרסי ניחומים כמו "הנאה מהמסע". אני קובע לעצמי יעדים ברי השגה - לרוב מצליח, לעיתים נכשל, את ההצלחות מנכס לעצמי, בכשלונות מאשים אחרים ותמיד חי בשלום
. ולגבי האוורסט אתה טועה - האנשים שהגיעו לפיסגה נושאים אותה איתם לשארית חייהם. חג שמח.

גלעד

נסה...להסתכל מזווית אחרת על המילה כישלון. איזה תחושות המילה מקרינה לך? נסה להחליף את המילה כישלון במילה אחרת. תפשפש בזכרונך מהעבר ותתחבר לסיטואציות שזכית בפרסי ניחומים, האם המשכת משם את המסע ליעד?

bridges

New member
נסיון אישי

אמנם לא טיפסתי על האוורסט, אבל כן עשיתי מסע לגובה לא מועט לפני כשלוש שנים. רק כשהגעתי לפיסגה באמת הפנמתי את מה שאמרו לי כל הזמן "שהחשוב במסע זה ההנאה ממנו ולא ההגעה לפיסגה". מה שכן, להגיע לפסגה מעצימה את ההנאה מהמסע והעוצמה גדילה ככל שהאתגר קשה יותר.

למעלה