חג שמח

חג שמח ../images/Emo145.gif

ושיר מיוחד לט"ו בשבט: (זה השיר איתו הוא פותח את ההופעות עם מסנר, ובאמת אין מתאים ממנו.אוחחחח, איזה שיר. אוהבים?) בגן שלך רוצה להיכנס אל תוך גנך ואת סגורה ואסופה פתחי לי שערייך ואבוא אשקה בך אדמה, אזרע הגן שלך שמור מכל משמר אני חשוף ברוח ומופקר הכנסיני ויחם כי כל כך קר פתחי לי ואדע אותך תמר בגן שלך אזרע את הזרעים בגן שלך אצמיח שורשים בגן שלך אשקה את הפרחים בגן שלך... יונה פתח לי את הגן הגן ריק, את לא כאן יונה פתח לי את הגן ורק הצל שלך כאן. בגן שלך אזרע את הזרעים בגן שלך אצמיח שרשים בגן שלך אשקה את הפרחים בגן שלך אכתוב שירים.

bleeding guitar

New member
מתוקה את ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

חג טו בשבט שמח. וכולי תקווה שאשמע את השיר בשבת בהופעה (בהנחה שאני אבוא כי אני צריכה לארגן כרטיס
)

יוווו איזה כייף לך

לא מצאתי משהו מתוכנן לצפון בקרוב. (אבל כבר ראיתי את ההופעות האלה די כדי לזכור את סדר השירים בע"פ...) תהני, המון המון וספרי לנו אם ינוסה עליכם שיר חדש : ) אהה,ואם הוא קורא פה במקרה מקווה שהמילה אלפנט עוד אומרת לו משהו. כבר עברה כמעט שנה מאז ההופעה האחרונה שם, לא? עד מתי? :))

באמת?

אוףףףףף ולמה לא פורסם? הוא חשש שמישהו יבוא? קיבלתי עדכון שיש הופעה באלפנט ב- 5.3 מתרגשת מעכשיו.... (+אוחחחחח) ישששששששש

bleeding guitar

New member
ויש גם הופעה בקפה ביאליק ת"א../images/Emo168.gif

29.2 לפי התכנייה של קפה ביאליק זה הפעם עם רם, נשמע מעניין

למעלה