חג שמח!

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif טוב נו...../images/Emo3.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? את החופש, אלא מה?
2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? אין תוכניות "קבועות", אבל בהחלט יש לא מעט תוכניות
3.אוהבים סופגניות? כן
4.מה אתם מתכננים לחג הזה? מחר אני במפגש קומונה, ביום שני סידורים ובאו"פ, בשלישי, רביעי וחמישי עם חברים, ובשישי אני ביום עיון ובערב עם חברים. עמוס, לא?
5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 34, ועוד היד נטויה
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? לא ולא. 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? כן, קיבלתי מאה שקל. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? כן. קרה שלא אכלתי אחת, אלא 61
[שנה שעברה
] 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטר? עדיין לא יודע... רוב הסיכויים שיוצא סתם עם חברים, או בבית
חג שמח
תמיר.

Snow fairy

New member
המנמ

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? את הסופגניות!!#$!@ 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? הרבה ת"א?
3.אוהבים סופגניות? ברור. 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? הרבה ת"א! ואינדסטריאלי
5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 4
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? אממ... לא יודעת, קריסמס זה נשמע ממש מגניב, אבל אני יהודיה, וחנוכה זה חג מיוחד כזה, אז לא נראה לי:] 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? פחחח לא, הלוואי. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? לא:X 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? עוד סילבסטר לבד בבית או עם חברות סביר להניח:/ [למרות שעכשיו לחברות שלי יש חבר, אז זה בטח יהיה יותר גרוע].

mikmikonet

New member
חג שמח ומאושר../images/Emo99.gif../images/Emo138.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? הכל
2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? בדר"כ ללכת להצגות / מחזות זמר 3.אוהבים סופגניות?
עם ריבת חלב 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? מפגש פורום, קצת שיעורים והרבה חברים ומשפחה... 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? אני חושבת שמשהו כמו 3. 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? במידה מסויימת כן ובמידה מסויימת לא. לא מבחינת המסורת, אבל כן מבחינת מנהגים כמו העץ המקושט, מתנות, שלג אהמ... וחורף בעיקר. והרחוב המקושט
בקיצור אני אוהבת את כריסמס. 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? לא כמשהו קבוע... אולי השנה אני אקבל
8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[כופרים!]? לא
9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? מצחיקים, שעה חפירה על חנוכה ובסוף שאלה על חג נוצרי

שונאת חנוככהה

.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? את החופש 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? להדליק נרות [?] 3.אוהבים סופגניות? מאוווווווווווד! ובשביל זה אני בידכאון קליני כי אין פה אפילו ספגונייה אחת. 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? פלורייייייייייייייידדדדדדדדהה! איים גואינג טו מיאמייי 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? חצי. זה היה נורא 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? כריסמס
7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? לא דמי חנוכה.. סתם מתנות 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? כע 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? כלום

../images/Emo203.gifעונה

.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]?
יומולדת שלי
2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת?
הדלקת נרות אצל סבא וסבתא בתל אביב 3.אוהבים סופגניות?
4.מה אתם מתכננים לחג הזה?
להנות כמה שיותר!!! 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ?
אף אחתת!!! 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה?
7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג?
סבא וסבתא
8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]?
בפעם המיליון!! 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר?
עם החבר

idan1991

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? דמי חנוכה כמובן
2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לישון 3.אוהבים סופגניות? בוודאי 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? להציק לזונע 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 5 בערך
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? לא 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? בנתיים לא 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? מה נראה לכם? :S 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? ממשיך להציק לזונע אהה ואני חדש פה

למעלה