חג שמח!

טל קארי

New member
חג שמח!../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

חג שמח לכוולם!!:] לכבוד החג הכנתי שאלון, תהנו
1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? 3.אוהבים סופגניות? 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו
? 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[
כופרים!]? 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר?

NoFaRi1

New member
../images/Emo138.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? חופש 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא. אבל הפעם אני אהיה במנהטן :] 3.אוהבים סופגניות?בסדר כזה 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? לנוח. 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 0 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? ממ פה יש את שניהם :]. חג המולד בהחלט נראה יותר כייף :] אבל גם חנוכה בסדר
7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? אבא שלי הביא לי סכום סמלי הפעם של 20 דולר. לרוב לא מביאים. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? כן. משמין P: 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? אני אהיה במנהטן. אנערף.

MoonyAvFreak

New member
מי 2

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? חופש + מפגשיםם + אששש 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא ממש. אבל אני תמיד משחקת עם המון נרות ואש. חח 3.אוהבים סופגניות? טיפה. 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? מפגשים :) מחר אני הולכת לקניון מלכה כי אמא נחמדה ואני רוצה שווצרט. חהחה 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 2. ואני לא אוכל יותר מ-3 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? כן ולא. החג הזה ממש מיוחד. ומצד שני גם חג המולד נראה מגניב. אבל חג המולד זה יותר מידי מהדת של הנוצרים. 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? אומג קיבלתי 100. חח אני כלכך שמחה 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? בטח. היו כמה שנים שלא אכלתי..לא זוכרת כבר..שהייהי קטנה 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? כלום.

>< ../images/Emo163.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]?סופגניות, שומן, אוכלללל 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת?לא 3.אוהבים סופגניות?כה 4.מה אתם מתכננים לחג הזה?מתא"ן, ת"א, הרחבה של 5 ^_^ 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ?אמ.. 4? נראה לי. אבל אכלתי גם שבוע לפני החג
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה?שיהיה בנוסף 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג?אני לא מקבלת באופן קבוע, רק כשצריך לנסוע לת"א.
8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]?אממממ שנה שעברה הייתי אצל דיאטנית והנאצית אמרה לי לא לאכול סופגניות, אז אכלתי רק איזה אחת כל החג. 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? כלום אני מניחה
בע.

זונע

New member
תשובות

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? את הסופגניות 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא... 3.אוהבים סופגניות? אחושרמוטה 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? כלום 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? סה"כ 7 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? במקרה אני לא נוצרי, אז לא. 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? לא מההורים, מסבא וסבתא. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? חס וחלילה 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? כלוםםםםם

Double U

New member
חג שמח../images/Emo2.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? סופגניות
2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? ארוחה משפחתית. 3.אוהבים סופגניות? מאוד
4.מה אתם מתכננים לחג הזה? עזריאלי, לאכול סופגניות, טיול לנגב+הופעה של שוטי הנבואה, לאכול עוד סופגניות ועוד ועוד ועוד. 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? אי אפשר לספור
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? חג המולד זה בהחלט אחד החגים המרשימים ביותר וכשמגיעים לארץ זרה (נוצרית) אפשר להרגיש ממש את אווירת החג עם קישוטים ברחובות וכו'. אבל חנוכה זה החג שלנו ולא הייתי מחליף אותו! זה כבר חלק מהמסורת. 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? מההורים לא, מסבתא וסבא כן. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? לא חושב. זאת בהחלט הייתה נחשבת כפירה. 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? וואי, נראה לי שכלום. ב1.1 יש לי טיול עם הכיתה כך שלא אוכל לצאת עד ממש מאוחר...אבל נראה

../images/Emo3.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? הסופגניות. דה. 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? אממ.. לישון? 3.אוהבים סופגניות? כן. 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? הופעות, מפגש פורום, לישון ולעשות ש"ב ועבודות [
]. 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו? בחג? 5. 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? אפשר לשלב...
7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? לא. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג? אני חושב שכן. 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? כלום בינתיים.

משעמם ליייי.

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? סופגניותתת 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא... 3.אוהבים סופגניות? באאאאארור!!!
4.מה אתם מתכננים לחג הזה? אממ...מלא תכנונים האמת. כל החופש יש לי מה לעשות. 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? שלוש נראה לי 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? אממ....לא נראה לי. אם היה אפשר לשלב זה היה נחמד
7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? לא מההורים...סבא ודוד. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? אין מצב בחייםםםםם 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטר? אין לי מושג. גם אם היה לי מה לעשות לא היו נותנים לי ללכת לשום מקום, אלא אם זה אצל מישהו בבית. בעעעע

חג שמח!../images/Emo110.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]?חופש.. 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת?עכשיו תהיה מסורת, טיול חנוכה דרום:] 3.אוהבים סופגניות?כן 4.מה אתם מתכננים לחג הזה?טיול 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ?1 וחצי 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה?לאיודעת 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג?מסבא וסבתא 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]?נראלכם? 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר?לאיודעת עדיין..

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני אני אני אני

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? את החופש ואת הסופגניות 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? מדליקים נרות כל ערב ושרים, ויש מפגש בכל חנוכה, ופעם כשהייתי קטנה אז יצאנו לפסטיגל... נוסטלגיה 3.אוהבים סופגניות? לגמרי, אבל מנסים להמנע
4.מה אתם מתכננים לחג הזה? הרבה.. 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו? 2, אחת מהן לפני חודש בערך. אני מקווה שזהו 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? שו חג המולג 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? לא, מסבתא 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? לא 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? #^@#$^@^@$^
!! הצלחת לפגוע בנקודה רגישה..

noyy

New member
../images/Emo28.gifצחקתי..

אני לא אבכה ואתייסר ביום הזה
זה בסדר מותק, לא פגעת בי

Under the GUN

New member
../images/Emo137.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? כשהוא נגמר 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא 3.אוהבים סופגניות? מאוד 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? מפגשי פורום 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 1
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? HELL YEAH 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? מההורים לא, מסבאסבתא כן 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? כן 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? בנתיים כלום.. נראה כבר

גג שמייח

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? זה חג ילדותי 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא משו מיוחד 3.אוהבים סופגניות? ברוווור
4.מה אתם מתכננים לחג הזה? לנצל את החופש 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו? 2 בערך 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? לא 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? חח כן
8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? אין מצב 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? אממ לא חשבתי עדיין

R o n 2 5 6

New member
תשובות:

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]?סופגניות
2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת?לא ממש.רק להדליק נר ראשון עם סבתא 3.אוהבים סופגניות?דה ליברמן
4.מה אתם מתכננים לחג הזה?לנוח,להיפגש עם חברים,עבודות ושטויות כאלה. 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ?3
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה?לא 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג?לא,אבל מסבתא כן. 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]?אף פעם
9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטר?אני עוד לא יודע

nse

New member
חג שמח! ../images/Emo6.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? חופש!
2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא. 3.אוהבים סופגניות?
4.מה אתם מתכננים לחג הזה? לישון
5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 4 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? לא. 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? עברנו את גיל 5
8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? מפתאום! 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? יושבים ומשחקים דוקים, לבד בבית

חג שמח!../images/Emo9.gif

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? את החופש. זהו. 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לישון! 3.אוהבים סופגניות? זה השטן. כל כך משמין אוף]; 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? לא יודעת. שופינג? אר סי רייב בשלישי. ת"א והרבה. 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? שום סופגנייה. אני מספיק שמנה גם בלי. אבל אמא עכשיו מכינה כמה, כדי לעשות לי רע על הלב, ויש לזה ריח טוב. לא נראה לי שאצליח להתאפק הרבה. 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? כןןןן 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? השנה לא נראה לי. רוששתי את אמא 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? כן, נדמה לי 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? לבד בבית, מתייפחת ומנשקת את הכרית.

מכושפת15

New member
גמאני

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? החורף 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לא חושבת 3.אוהבים סופגניות? מאוד 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? קורס 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? רק אחת, וגם אותה בבצפר
6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? כמה שזה יהיה נחמד לקבל מתנות מסנטה, אני מעדיפה את חנוכה שלנו 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? מההורים לא, מהדודים כן, מתנת חג כזאת 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? לא זכור לי 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר? עוד לא יודעת

אני ]: הראש כואב לי

1.מה אתם הכי אוהבים בחג [אם בכלל]? כלום...אחד החגים היבשים >< לא הסופגניות גם לא הלביבות (אם כי אני יותר מחבב את הלביבות),לא את הסיפור לא כלום... 2.יש לכם תוכניות קבועות כל פעם שבא חנוכה? אולי מסורת? לחטוף בחילה מהריח הכההההההה כבד של השמן בסופגניות? 3.אוהבים סופגניות? לא 4.מה אתם מתכננים לחג הזה? הרבה חדר כושר [= 5.כמה סופגניות אכלתם עד עכשיו ? 0 6.הייתם מעדיפים שחג המולד יהיה במקום חנוכה? חשבתי על זה ואמרתי לחברים שלי שחג המולד יותר מגניב. אבל עיזבו שישאר כמו שזה.. 7.האם אתם מקבלים דמי כיס מההורים בחג? אה.. רשמו אותי לחדר כושר נחשב? 8.קרה שלא אכלתם סופגניה בחג[ כופרים!]? כן!! כופרים לשלטון O: 9. ושאלה לא קשורה [עקב חפירה על סופגניות].....מה אתם עושים בסילבסטררר ? אה לא ידוע עוד..

למעלה