חג שמח!!!!!!!

adi23e

New member
חג שמח!!!!!!!../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

חג חנוכה שמח לכולכן/ם!
היום מדליקים נר ראשון |חנוכיה| איזה קור
החורף נזכר להגיע.. לא נורא, בתור היחידה בפורום שלא הכי אוהבת את החורף אני אנחם את עצמי: עוד 2.5 חודשים בערך ל
אז מה אתם מתכננים לחג? משהו מיוחד?
ואיזה סוג אנשים אתם? אוהבי לבביבות או סופגניות? או אולי גם וגם? או בעצם אף אחד?? אז חג שמח!!!!!

pilpelmemule

New member
../images/Emo138.gifגמלך../images/Emo13.gif../images/Emo137.gif

ולפורום כולו
גמאני לא הכי אוהבת את החורף.. למרות שיום ההולדת שלי בחורף.. קיץ יותר נחמד.. אבל בעיקרון חורף זה גם טוב.. התגעגעתי אליו קצת.
אממ לאידעת בטח יצוץ משהו.. אבל כמו כל שנה בטח משפחה וחברים..
חחחח אם הסופגניות בלי ריבה אז אני אוהבת סופגניות.. ולביבות.. אני לא זוכרת אם אני אוהבת את זה.. נו אכלתי את זה לפני המון זמן פעם אחרונה.. בשנה שעברה. חג שמח

AlmogT4

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

לכולם, תהנו ותנצלו את החופש לבילוי אך גם למנוחה :] גם אני לא "מת" על החורף..תיכנון לחג-נסיעה למושב של חברה עם כל החברים ליומיים, ואז הופעה של מטרופולין או יוזלס.. סופגניות יותר טעים
תהנו חברה

חג שמח גמלך!!../images/Emo137.gif../images/Emo13.gif

הדלקנו כבר אתמול חנוכיה, היה נחמד... אני חולה על החורף, למרות שאני רוב הזמן חולה... אבל לא משנה! מה מתכננים לחג? בוא נראה... סמינר מדצי"ם, מהיום מ2 בצהריים עד מחר ב7, סרט הארי פוטר 4 (כמה זמן אני רוצה ללכת !!! הגיע הזמן!) ביום רביעי, וסרט קינג קונג ביום ראשון. משפחה ביום חמישי בערב (אין לי כוח אליהם... יש סופגניות ואנשים מבוגרים שרים וילדים קטנים מתרוצצים, מי צריך את זה?) וכל השאר אני כבר ימצא מה לעשות.. בטח שסופגניות יותר, אבל גם לביבות זה נחמד... ואם סופגניות אז בלי ריבה!!! אני רואה את הריבה אני מקבלת בחילה...

סולטופי

New member
האמת היא....

שאני אוהבת את החורף למרות שאני עכשיו חולה אבל לא נורא אני דווקא אוהבת סופגניות לא ממש טיפוס של לביבות אה ושכחתי חג חנוכה שמח לכולם ואני מאחלת לכם שתהנו ושיהיה לכם רק כיף בחג!

Danielle102

New member
נצל"ש../images/Emo27.gif

היי
חנוכה שמח לכולכםםםם
אני בחנוכה יעבוד בעיקר על תרגילים במיכא"ל,כדי לקדם את עצמי
.הילה [המנחה] אמרה שאנחנו צריכים עד סוף חנוכה להגיע ל50 מילים.אני בנתיים יושבת על 20
כך שיש לי הרבה עבודה
בכול אופן,חג שמח

12111 מיכל

New member
חג שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif....

אנחנו חוגגים אם דודים בדרך כלל אני אוהבת סופגניות אבל בלי ריבה+לביבות אני הולכת לטיול של חצ"ב מחר ליומיים(ככה שאני לא יהיה פה) ובשאר אני הולכת ללמוד יש לנו טונות עבודות ושיעורים המורים הפציצו אותנו

חג שמח

חח אצלנו חוגגים בבית :) :) :) אממ אני אוהבת לביבות :) אכלתי בבצפר בערך 10 סופגניות מאז נשבעתי שאני לא מכניסה עוד אחת לפה..לא עמדתי בזה חחחחחח

כותב אליכם מהבסיס

חג שמח לכולכם! תשמחו ותחגגו את החג עם המשפחה והחברים אין יותר כיף מזה ג€ג€

SadClown

New member
חג שמחחח ../images/Emo24.gif {קצת באיחור)

שלושה ימים אחרונים הייתי בטיול, סדרת שטח של "אחרי!", כל הגוף כואב לי עכשיו מהמסע אלונקות אבל היה כל כך כייףףף
אני בעיקרון אוהבת גם סופגניות{בלי ריבה, אלא אם כן זו ריבת חלב} וגם לביבות אבל מעדיפה לביבות:) אני נזכרת עכשיו שבחנוכה של כיתה יוד, לא היה לנו מפגש של מיכא"ל בגלל החג, אז המנחה שלחה לנו מכתב הביתה לכל אחד, וכל כך שמחתי על המכתב הזה, היא כתבה משהו אישי לכל אחד {וזה די ריגש אותי} וצירפה לשם משהו מאוד יפה על עניין הזמן... מאוד אהבתי את זה.

SadClown

New member
כן זה הכנה לצבא:)

עושים הרבה ספורט... יענטו "כושר קרבי", עושים כל מיני פעילויות תרומה בקהילה... וטיולי שטח זה ממש ממש מומלץ, אני מאוד נהנית שם.

למעלה